2777
2789

چرا راضی نیستم چرا حالم خوب نیست، با آدمایی که ازشون خوشم نمیاد قطع رابطه کردم، چیزایی که همه میخرن و دیدم نیازی نیست به وجودشون رو نخریدم، برا دل خودم زندگی میکنم، بینی و جاهای دیگه م عملی نیست, سرکار میرم که مثلا مستقل باشم، حرفای خاله زنکی نمیزنم، کلا خیلی دوست و رفیق ندارم چون عادت به از خودگذشتی برا کسی جز خانواده م ندارم، و خیلی چیز دیگه که روانشناسا میگفتن رو اجرا کردم، حس میکنم خیلی تنهام

دیشب عموم اومد خونمون داشتن میرفتن گفتن شمام بیاید وگرنه مام دیگه نمیایما، یهو دیدم ما کلا هیچ جا نمیریم جز خونه ی مامانم و گاهی مادرشوهرم ،شوهرم روابط اجتماعیش خوبه به خاطر منه که جایی نمیریم دلم از خودم گرفته فکر نمیکردم گند بزنم تو سبک زندگیم دوست دارم مثل بقیه باشم چی کنم

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم از روانشناس های غربی.... پس چرا تو فرهنگ ما صله رحم واجبه؟؟ برای حال خوب

واقعا راست میگی حالا الان همه منو یه افاده ای که باهمه قطع ارتباطه میشناسن🤧چی کنم الان

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

گاهی برو طبیعت گردی و کوه و کنار رودخونه.خیلی حالت بهتر میشه

دلم میخاد ولی نمیتونم بچه کوچیک دارم بعدم تنهایی بدتر دل ادم میگیره حتی کنار دریا

شروع کن تغییر کن اونجور ک میخوای شو

اره باید عوض شم وگرنه پیربشم تک و تنها و بدبختم، ولی نمیدونم چی کار کنم

خب از این ب بعد رفت و آمد کن از همین خونواده ی عمو شروع کن

اره واقعا باید از یه جا شروع کنم اینام یه شهر دیگه ن رفتن سختمه ولی این بار نمیخام به خودم فکر کنم شاید برم

حق داری منم همینم بخاطر اینکه آسیب نبینم و آرامش داشته باشم و انرژی مو برای بچه هام و همسرم بذارم از آدمایی که اعصابم رو خورد میکنن دوری میکنم احساس تنهایی نمیکنم اما بچه ها رفت و آمد دوست دارن جمع های بزرگ دوست دارن 

متاسفانه اطرافیان با رفتارشون وادارت میکنن نری اگه بری انگار آدم آویزون و بی رگ هستی 

اره باید عوض شم وگرنه پیربشم تک و تنها و بدبختم، ولی نمیدونم چی کار کنم

الان دونه دونه بنویس چیارو میخوای تغییر بدی

مثلا همین رفت و آمد

شروعش کن

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
دلم میخاد ولی نمیتونم بچه کوچیک دارم بعدم تنهایی بدتر دل ادم میگیره حتی کنار دریا

با خونواده یا دوستا قرار بزارین مثلا جمعه ها برید..ما میریم  فقط چای و نون پنیر و خرما میخوریم.در سکوت مطلق دراز میکشیم.روح ادم صفا میکنه.

با خونواده یا دوستا قرار بزارین مثلا جمعه ها برید..ما میریم فقط چای و نون پنیر و خرما میخوریم.در سک ...

چه خوب اره ببینم کیو میتونم پیدا کنم بریم 🌸🌸مرسی

الان دونه دونه بنویس چیارو میخوای تغییر بدیمثلا همین رفت و آمدشروعش کن

مرسی🌸🌸این خوبه

حق داری منم همینم بخاطر اینکه آسیب نبینم و آرامش داشته باشم و انرژی مو برای بچه هام و همسرم بذارم از ...

اره منم از تربیت بچه م میترسم که با دیگران باشیم خراب شه ،ولی یاد بچگیم میفتم جمع هامون خیلی بزرگ و ادمای متفاوتی بودن همه باهم خوب بودن عجیب بود