2777
2789
عنوان

خدا انشالا نابود بکنه همسایه بد رو

| مشاهده متن کامل بحث + 2305 بازدید | 97 پست
هیچ چیز بدتر از همسایه بد نیست نزدیک خونه ما یه خونه هست حیاطش بزرگه طرف مرغ و خروس و غاز نگه میداره ...

پلیس بیارید براشون فیلم بگیرید از سر و صدای حیوونا که مدرکتون بشه.مجبور میکنن جمعشون کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوشک بچه یه پلاستیک پر کرده گذاشته دم درشون اوقع ام میگیره همون فرهنگ پشت کوه رو دارن .فوحش ناموسی م ...

اون وقت فحش حروم زاده ک شما استفاده میکنین بد نیس؟ ناموسی نیس؟

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
من یه بار به خاطر همسایه آزاری زنگ زدم ۱۱۰گفت خانم اگر باهاتون لج افتاد عواقبش پای خودتون

خاک بر سرشون

بالاییه ما ۳تا پسربچه داره

هرلحطه مثل اسب میدوعن

الانم مسابقاتشون از ۸ صبح شروع شده

هروز سردرد داریم از دستشون

ان شاااله این سردردا برگرده ب زندگیشون تا بفهمن حال مارو

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
اون وقت فحش حروم زاده ک شما استفاده میکنین بد نیس؟ ناموسی نیس؟

الان چی شده تو اینقدر بهت برخورده با اینها؟؟

نمیدونم چرا فکر کردن تو نی نی سایت هزچی‌ مخالف تاپیک بگن خیلی ادم با فرهنک و باشعور و باکلاسی میشن.

چه بی ادب!!!!!

الان چه کاری از دست ما برمیاد؟؟؟

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

خاک بر سرشونبالاییه ما ۳تا پسربچه دارههرلحطه مثل اسب میدوعنالانم مسابقاتشون از ۸ صبح شروع شدههروز سر ...

ای بچه داری خیلییییی سخته

گناه دارن مگو اینجوری چون بچه ها تند تند قدم برمیدارن اگه فقط راهم برن صداش میاد

خیلی دیگه نفهمن این ها.صاحب خونه هستن؟

نه نیستن

ب صاحب خونشون زنگ بزور شمارش پیدا کردم نگو اونم فامیلشون از خودشون بدتر بود ب من ک مالک ام میگفت مشکل داری بلند بشو