2777
2789
عنوان

خدا انشالا نابود بکنه همسایه بد رو

| مشاهده متن کامل بحث + 2305 بازدید | 97 پست
همسایه بد بده ولی مشخصه شما هم ادب و تربیت خاصی نداری و فرهنگت خیلی پایینه......

میگن فوحش رو بندازی صاخبش میاد برمیدارتش 

معلومه خودت از این دسته ای که خیلی بهت برخورده لیاقتت بدتر این حرفا بود دیگ شرمنده کم هم گفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسایه بد نمیدونستم چطوره تا اینکه خونه جفتی منو یکی خرید با بز وگوسفند و مرغ وخروس وغاز واردک اومدن نشستن .جهنم .ولی چرا نمیبندشون از رو دیوار میان اینور هرچی گل ودرخت و سبزی کاشتم میخورن

پلیس چیکارمیکمه مگه یه تذکر میدهاونم بدنر میکننمن ب مدیرساختمان گفتم تذکر داداین عوضی ها هم بدتر کرد ...

عزیزم تو طویله بودن

سخته زندگی پیش آدما براشون

خودشونم خر و گاون اینا

واقعا خدا جوابشونو بده

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
همسایه بد نمیدونستم چطوره تا اینکه خونه جفتی منو یکی خرید با بز وگوسفند و مرغ وخروس وغاز واردک اومدن ...

هرشب یکیشونو بگیر سر ببر بخور 

از کبابش برا خودشم ببر

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

هیچ چیز بدتر از همسایه بد نیست نزدیک خونه ما یه خونه هست حیاطش بزرگه طرف مرغ و خروس و غاز نگه میداره ...

غاز؟؟?!!!,😐😑😐😑

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
خدا صبر بده. میفهممت. اینا کجا بزرگ شدن. چجور تربیتی گرفتن واقعا.البته من متوجه شدم ادم های این شکلی ...

پوشک بچه یه پلاستیک پر کرده گذاشته دم درشون اوقع ام میگیره همون فرهنگ پشت کوه رو دارن .

فوحش ناموسی میدن بهم دعواشون میش 

ما از خجالت اب میشیم

مرتیکه با شورت میره دم در پارکنگ

زنش اینقدر کثیفه ک رد میش کل راهرو بو میگیره

توله هاش کلا پخش ان تو راهرو 

میان در من میزنن فرار میکنن ننه حروم زاده اش بهش گفته.

هیچ چیز بدتر از همسایه بد نیست نزدیک خونه ما یه خونه هست حیاطش بزرگه طرف مرغ و خروس و غاز نگه میداره ...

اخی صدای غاز و خروس که خوبه ادم یاد زندگی قدیم می افته من علشق صدای خروس م حس خوب داره