2777
2789
عنوان

خدا انشالا نابود بکنه همسایه بد رو

| مشاهده متن کامل بحث + 2305 بازدید | 97 پست

ما خونه قبلیمون ۴ واحدی بود همش واسه یه خانم و آقای مسن بود من اون موقع باردار بودم نوه های این خانوم و آقا میومدن تو راه پله هر ۴ طبقه قایم موشک بازی میکردن یه بار اومدن پشت واحد ما یه جیغی زدن من سکته کردم.. تذکر هم دادیم میگفت خونه مادربزرگشونه واسه خودشونه اینا آزادن. از روی مبل میپریدن دیوارای خونه میلرزید . دیگه نمیگفت بابا اجاره دادم خونه رو.. خداروشکر بلند شدیم از اونجا

من یه بار به خاطر همسایه آزاری زنگ زدم ۱۱۰گفت خانم اگر باهاتون لج افتاد عواقبش پای خودتون

من همسایه ای داشتم ۳ سال اذیتم میکرد شکایتش کردم و کشوندمش دادگاه آخر سر مجبور شد بار کنه ولی درس خوبی گرفت ک دیگه مردم آزاری نکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری؟

یه شب دعوا بزرگی باهمون کردن زنگ زدم ۱۱۰ دیدم ۱۱۰ حتی یه تذکر نداد دیگه رفتم دادگاه شکایت کردم و دنبالش رفتم بخاطر فحاشی به من یه روز هم بازداشت شد و رای آخر دادگاه جریمه نقدی بود ولی ما بهش گفتیم بار کنی دیگه ازت جریمه نمی گیریم اونم بار کرد کرایه نشین بود 

یه شب دعوا بزرگی باهمون کردن زنگ زدم ۱۱۰ دیدم ۱۱۰ حتی یه تذکر نداد دیگه رفتم دادگاه شکایت کردم و دنب ...

چقدر طول کشید؟

من گفتم شکایت مبکنم این عوضی میخنده بهم مبگه برو پله های دادگاه رو بالا پاین کن 

اخرش هیچکس محل نمیذاره بهت