2777
2789
عنوان

متأهلای خوشبخت بیاین لطفا

229 بازدید | 8 پست

چرا من خوشبخت نیستم شوهرم وقتی من عالی باشم خوبه ولی تا یه غر بزنم یا از بچه ها دفاع کنم بد میشه بد دهن میشه انگار خودم براش مهم نیستم دوست دارم برم باشگاه یه بار میگه برو یه بار میگه نه.دوست دارم تو خونه خیلی خوب با بچه ها باشه ولی گاهی خراب میکنه موندم چیکار کنم نمیشم همیشه به خودم و زندگیم برسم چیکار کنم مشکل کجاست

نمدونم چمه این روزا یه جاری دارم بدجور رو مخمه شوهرش خیلی بهش خیانت میکنه و همه میدونن ولی جاری فکر میکنه کسی نمدونه ولی خیلی برادرشوهر با بچه هاش خوب حرف میزنه و جاریم خیلی خودشو بالاتر از من میدونه و خودشو میگیره با اینگه من فوق لیسانس و وکیلم و اون دیپلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمال گرایید

عزیزم هیچ رابطه ای 100 در 100 عالی نیس

هیچ فردی هم 24 ساعت شبانه روز عالی نیست

شما یه رابطه نرمال دارید

الانم هورموناتون ریخته بهم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

زندگی هیچ انسانی ششدانگ نیست!

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

میخوای خوشبخت باشی دیگه به زندگی کسی اینکه من بهترم یا اون من لایق ترم یا اون نگاه نکن در مورد همسرت هم هیچ وقت آدم کامل وجود ندارد هر کسی هم بدی هایی داره تمرکزت رو بزار رو زندگیت که زندگی آرومی داشته باشی 

جاری باعث میشه حس بد بگیری؟ چرا واقعا؟ چرا من جاریام برام مهم نیستن؟ حتی اگه ملکه باشن هم تاثیری تو زندگی من ندارن

ولی قسمتی که به شوهرت مربوطه، مردا از زن غرغرو خوششون نمیاد. مشکلات و ناراحتی هاتو با زبون نرم بگو

هیچ زوج خوشبختی رابطه شون بدون مشکل نیست اگر اینجور باشه که اصلا رابطه ای در کار نیست.

مهم اینه که بلد باشن با صحبت کردن مشکلات رو حل کنن. شما هم ریشه یابی کنید مشکلاتتون از کجا نشات می‌گیره و علت تغییر رفتار های همسرتون چیه ، با حرف زدن صادقانه و ابراز ناراحتی ها (به صورت درست و واضح نه با نیش و کنایه و قهر و دعوا) خیلی از این مسائل حل می‌شن. 

درباره جاری هم می‌گید با اینکه ازش سرتر هستید اما به اعتماد به نفسش غبطه میخورین که چرا خودشون رو بالاتر از شما می‌بینه

فکر نمی‌کنید مشکل از حال درونی خودتون و اعتماد به نفس پایینتون هست؟