2777
2789

اقایون محترم شما یا باید سن پایین ازدواج کنین همسرتون هم سن پایین باشه مثلا خانم۲۰ اقا۲۳

دوتایی کار کنید زندگی بسازید و دهه سی هم خانم باردار شه و دیکه سرکار نره

یا اگه موندی و رفتی بالای ۳۰سالته و به هیچیییی نرسی کارت مسخرست که میری خاستگاری و توقع داری تازه الان تو دهه سی سالگی با همسرت بسازید زندکیو 

دهه سی سنی هست که خانوما باردار میشن و دیرتر از اون ازاردهنده ست براشون دیگه نمیتونن کنار شما کار کنن 

پس یا خر رو بخواین یا خرمارو 

خب دختر پسری ک دهه سی ازدواج میکنن دیگه صفر نیستن

من ۲۹ بودم همسرم ۳۰ یه تونه کوچیک و ی پراید داشت منم جهیزیه کامل خودم گرفتم با مس اندازای مجردی خیلی زودتر رشد کردیم کارمم همچنان ک دهه ۴۰ هستم ادامه دادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دختر پسری ک دهه سی ازدواج میکنن دیگه صفر نیستنمن ۲۹ بودم همسرم ۳۰ یه تونه کوچیک و ی پراید داشت من ...

عزیزم اونهایی که تا این سن خوردن خابیدن توقع دارن تازه از هیچی شروع کنن رو میگم 

خب دختر پسری ک دهه سی ازدواج میکنن دیگه صفر نیستنمن ۲۹ بودم همسرم ۳۰ یه تونه کوچیک و ی پراید داشت من ...

زمان شما ک حداقل برا ده سال پیشه خیلی فرق میکنه با الان.. الان خونه خریدن و ماشین خریدن و طلا خریدن تبدیل ب آرزو شده.. حقوق یک کارمند خرج شکمشم نمیرسونه.. 

درسته ولی الان یه پسری ک ده ساله کار کرده بهتر از پسریه ک همین الان استارت زده

اونیم ک ده ساله کار کرده اگه پولاشو تبدیل ب سرمایه نکرده باشه باخته.. با پول ده سال کار الان فوقش میشه یه سرویس طلا گرف.. 

8 سال پیش عروسی کردم سرویس طلامو 7 میلیون گرفته بودم.. 5 سال پیش اونو فروختم 20 میلیون.. الان همون سرویس رو با 230 میلیون میتونم بخرم.. الان وضعی شده ک نه میشه جهاز خرید نه مراسم عروسی گرف. نه میشه خونه خرید.. حالا چند سال کار کنی شاید یه پراید مدل پایینی چیزی بشه خرید..