2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال بعد هم همینه

ینی چی ینی شیش و خورده ای می مونه یا بالاتر می‌ره 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

قبلاً شوهرامون حداقل تو مناسبت ها انگشتری چی میخریدن الان دیگه نمیشه نگاه شونم کرد از بس گرونه 😂😂

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏

سال بعد هم همینه

ب نظرت تا برج سه چقد میشه حدودی

طلا دارم چند تیکه ، ماشین نداریم می‌خوام بدم شوهرم ماشین بخره دلم میسوزه بیچاره هر چی کار می‌کنه هیچی ب هیچی این سه چهار تیکه طلاهم شانس آوردم خریدیم وگرنه پولمون الکی می‌رفت 

راستی وام فرزند آوری بچه اول سال آینده چقدر میشه ؟

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
ب نظرت تا برج سه چقد میشه حدودیطلا دارم چند تیکه ، ماشین نداریم می‌خوام بدم شوهرم ماشین بخره دلم میس ...

نه فعلا صبر کن اصلا به‌طلا هات دست نزن مانور روی طلا و دلارع حیفه

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
نه فعلا صبر کن اصلا به‌طلا هات دست نزن مانور روی طلا و دلارع حیفه

آره هنوز نمیتونم بفروشم چون یکی دو ماه پیش خریدم الان ضرر میکنم حداقل ب قیمت خوب بفروشم وام هم بگیریم یه پراید بخریم 🥲