2777
2789

اصلا میشه شکایت کرد؟باهمسایه ها هیچ ارتباطی ندارم واحتمالا نشیدن صدای دعوای مارو دست راستم بشدت دردمیکنه ازبازو تامچ ولی کبودی نداره سردرد دارم گوشهام هم همینطور فقط بغل یکی ازرانهای پام کمی کبودشده اشغال طوری زده که کبودی نشون نده خیلی هم محکم زد الانم رفته دادگاه درخواست طلاق بده بایدبتونم تودادگاه ثابت کنم کتک زده ولی چطوری میدونم خائنه ولی مدرکی ندارم دنبالش نبودم ولی دیشب خیلی وقیحانه لباسش رسما بوی عطرزنانه میداد دوتابچه دارم شغل ندارم ولی کمی پس اندازدارم.دیشب درد نداشتم تانزدیک صبح بیداربودم ولی الان که پاشدم دردها خودشون رونشون دادن

برو حموم

ی لباس نازک بپوش

زیر دوش آب سکه بمال ب بدنت

کبود میشه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی نیزد من ازخودم دفاع میکردم ولی بیفایده بود زورم بهش نمیرسید دوتاچک زدم ولی زوردست نداشتم اشغال برگشته میگه فردامیرم پزشکی قانونی اونقدرم لاشی هست که جایی ازبدنش رو زخم بندازه بگه من بودم ولی من جرات همچین کاری بابدن خودم روندارم ازطرفی طوری زده ردی نباشه بیشتر توسرم زانوهام میزد یادستم رومیپیچوند وموهام....الان چطوری بایدازحقم دفاع کنم

برو حمومی لباس نازک بپوشزیر دوش آب سکه بمال ب بدنتکبود میشه

وا این چه حرفیه اخه مثلا دارید یادش میدید 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بنطرت باید چیکارکنم الان نمیتونم اینطوری ثابت کنم دیشب بامن جلوی بچه هام چیکارکرده

عزیزم از رو بو فقط احساس میکنی خائنه ، اخه بعضی خانم ها از رو شک های بی دلیل زندگی رو زهر میکنن به خودشونو و خانوادشون

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

نمیخوام کاری کنم که محکوم به دروغ بشم اونطوری بدترمیشه

اره خوب میکنی پزشک قانونی میفهمه حتما بعد شوهرت ازت شکایت میکنه محکوم میشی

عزیزم از رو بو فقط احساس میکنی خائنه ، اخه بعضی خانم ها از رو شک های بی دلیل زندگی رو زهر میکنن به خ ...

نه عزیزم ماچندسال قبل یکبارطلاق گرفتیم بخاطرخیانتهای زیاد باخاله ها خیابونیها پولیها اخرم منو بیرون کردبعدم یه دخترهجده ساله روگول زده بود اورده بودخونه و...من برگشتم فهمیدم حداشدیم دوباره برگشت داستانش خیلی مفصله وبعدبرگشت باز یه اتفاقایی افتاد حتی توبارداری دومم...من مریض نیستم همش بهم میگه روانی توهم داری ولی شماره هایی که توگوشیش چک کردم پیام خلافی صبح زود بخاطرنبستن کمربند تویه شهردیگه و...دروغهای زیاد