2777
2789
عنوان

امروز عشق داییم همه چیو بهم گفت🥲

526 بازدید | 11 پست

ای کااااش داییم الان بودش 

امسال سکته کرد فوت شد

۲۹سالش بود

شرایطشم خیلی خوب بود هر وقت میگفتیم ازدواج کن وقتشه میگفت من قراره بمیرم چرا باید ازدواج کنم یکی رو بدبخت کنم؟

الان فهمیدم اون کسی ک هر موقع بحثشو می‌آوردم وسط و می‌گفت خوشم نمیاد ازش اسمشو نیار پیشم کسی بوده ک بخاطر اینکه فهمیده نامزد کرده سرباز بوده دست خودشو شکونده و اومده شهرستان با مادربزرگم بحث کرده چرا زودتر نرفتین خواستگاری

دختره دختر دایی مامانمه و ازدواج کرده دو تا هم بچه داره...

پسرش ک دوسالشه  پارسال می‌گرفت بغلش به دختر داییش میگفت خیلی خوشگله ها شبیه خودته خدا حفظش کنه برات🫠

وااااای مغزم داره میترکه چرا من اینا رو نمیدونستم اول باور نکردم تا پیاماشو برام فرستاد داییم گفته بود فلانی من دارم دق میکنم نمیتونم تحمل کنم این وضعیتو دختره بهش گفته بود برو دنبال زندگیت ازدواج کن برات خوبه

داییم گفته بود بمیرم بهتره تا با یکی دیگه ازدواج کنم و برای همیشه خداحافظي کرده بود ازش و داییم یک هفته بعدش سکته کرد 

دوست دارم بمیرم با داییم خیلی خوب بودم مثل داداش بزرگترم بود مگه میشه همچین چیزایی

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

خدا داییتو رحمت کنه و به دلش ارامش بدهولی خیلی درگیر این قضیه هستیا ول کن گذشته دیگ تموم

اخه داییمو خیلی دوست داشتم 

الانم بخاطر اینکه چقدر درد کشیده ناراحتم و کسی خبردار نشده

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه داییمو خیلی دوست داشتم الانم بخاطر اینکه چقدر درد کشیده ناراحتم و کسی خبردار نشده

هر ادمی ک باهاش زندگی میکنی یا از کنارش رد میشی یه جای تلخ تو زندگیش داشته نمیشه انقدر درگیر این قضایا باشی

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
دخترداییش هم اینومیخواسته؟وخبرداشته داییت عاشقش بودع وعروس شده؟

اره خوشش میومده از داییم

مجبور شده ازدواج کنه خانواده بهش فشار اورده بودن....

اره خوشش میومده از داییممجبور شده ازدواج کنه خانواده بهش فشار اورده بودن....

الهی

کاش مادربزرگت یه نشونی چیزی میبرد،بعدداییت باخیال راحت میرفت سربازی

چراسکته کرده؟!

وخدایی که بشددددت کافیست❣
هر ادمی ک باهاش زندگی میکنی یا از کنارش رد میشی یه جای تلخ تو زندگیش داشته نمیشه انقدر درگیر این قضا ...

تو اون تاپیک در جواب پستتون کلی چیز نوشته بودم  که مذهبی بودن ربطی به چادر و روسری عربی نداره و...

ولی متاسفانه و طبق معمول تاپیک ترکید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
تو اون تاپیک در جواب پستتون کلی چیز نوشته بودم که مذهبی بودن ربطی به چادر و روسری عربی نداره و...ول ...

اخی الهی ببخشید اذیت شدی❤️🥺

بهتر شد ترکید تفرقه بیشتر میشد

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
اخی الهی ببخشید اذیت شدی❤️🥺بهتر شد ترکید تفرقه بیشتر میشد

خواهش میکنم عزیزم این چه حرفیه😘❤

برای این گفتم که فکر نکنید قصدم دعوا بوده❤

بله خدا رو شکر، اگه تاپیک ها نترکن، و نی نی یار برسه کاربری من همیشه پایه ثابت ترکیدنه🤦‍♀️😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

استارتر جان معذرت میخوام پست غیر مرتبط گذاشتم تو تاپیکتون❤

روح دایی عزیزتون شاد❤ خدا صبرتون بده❤