2777
2789
عنوان

مدیکور بازی

313 بازدید | 23 پست

سلام دوستان

شنبه عصر مدیکور به خط کم رنگ

یکشبنه صبح مدیکور یه خط خیلی کم رنگ

یکشنبه عصر مدیکور کم رنگ تر

سه شنبه عصر مدیکور منفی

چهارشنبه صبح مدیکور یه هاله

البته همه مثبتها زیر 5 دقیقه بودن 

خل شدم رفت خخخخخخ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه مارک دیگه امتحان کن

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

اهان این رو یادم رفت

دوشنبه عصر مارک لاوین بعد از 20 دقیقه مثبت

سه شنبه صبح مارک لاوین رز بعد از یک ساعت مثبت 

آره بیشتر از آزمایش پول بی بی چک دادم ولی پام میلرزه برم سمت آزمایشگاه بیشتر از منفی شدن بی بی چک جواب منفی آز حالم رو میگیره

یه مارک دیگه امتحان کن،چند روز عقب انداختی؟

لاوین رز هم استفاده کردم دیگه به غیر از مدیکور

امروز 33 پری هستم ولی چون نامرتبه نمیدونم کی باید بشم البته الان 9 روزه از قطع دوفاستون میگذره ولی از پری خبری نیست

17 روز هم هست که hcg  زدم

من 9 روز عقب ننداختم که گلی 9 روز از خوردن دوفاستون میگذره

میدونم عزیزم هنوز زوده نگران نباش ،گفتم من خیلی بیشتر زمان برده،پس استرس نداشته باش انشاالله مثبته

هر بژی کورد،،،صدا فقط کاکه ناصر رزازی   
اهان این رو یادم رفت دوشنبه عصر مارک لاوین بعد از 20 دقیقه مثبت سه شنبه صبح مارک لاوین رز بعد از ی ...

چقدر حالت شبیه منه منم سه تا بی بی چک با سه مارک متفاوت مثبت ولی امروز چهارمی منفی دوساعت بعدش پنجمی فقط هاله !دارم دیوونه میشم

من امروز میرم آز جون و روح و روانم را راحت میکنم

"ﺧﺪﺍی"ﻣﻦ ...ﺑﺮﺍی ﺩﻟﻢ "ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ..."ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﻮﺩ ﺍﻳﻦ (ﻣﻀﻄﺮ).....تا آرام گیرد این قلب نا آرام من....."خدای من"....به حضورت،به نگاهت،به یاریت نیازمندم..... ** اِلٰهی وَ رَبّی مَنْ لی غَیْرُکَ **
چقدر حالت شبیه منه منم سه تا بی بی چک با سه مارک متفاوت مثبت ولی امروز چهارمی منفی دوساعت بعدش پنجمی ...

انشاالله با جواب مثبت میای 

خبرش رو بیا اینجا بگو

منم فردا اگه پری نیاد صبح میرم آزمایش میدم

شما چند پری هستی؟