2777
2789
عنوان

فقط اونایی که به زمین تخت باور دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3228 بازدید | 125 پست

اگه به قرآن اعتقاد دارین آیه بیارم که زمین گرده البته تقریبا تخم مرغی شکل 

اون زمین تختیا اینا رو میگن که جهان رو برای دین نوین جهانی آماده کنن که بگن هرچی تا قبل این میدونستین دروغ بوده ما راست میگیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم تخته من ب کلیپ ۲ساعته دیدم باور کردم نمیتونم اینجا توضیح بدم همرو فقط تا این حد مطمئنم ک دولته ...

منظورم اینه زمین گرده اما تخت دایره ی تخت 

دایره ی کروی نیست

اصلا با عقلم جور در نمیاد شما میتونی چندتا چیز دورتادور توپ بچینی بعدش اونم بجرخه نریزه 

جاذبه داره اما تا ی حدی 

نظریه اونا اینه ک زمین گردهولی کروی نیسمث دیسک،سی‌دی

اره یه مدت میخوندم راجبش خیلی مبتدی و بی منطق بود نظریشون

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

عزیزم اینجا ک ی عده نشستن برای مسخره بازی واقعا میخوای ما نظر بدیم 

اگه هم نظر بدیم قطعا میخوان متلک بگن و صد درصد تاپیک شماهم قفل میشع و منم دوماه هست نظرم تغییر کرده نسبت ب زمین .

و نظزمو اصلا اینجا نمیگم چون واقعا ب مسخره میگیرن .کسانی درک میکنن ک حداقل چندتا مقاله و یا حداقل چندتا مستند در موردش دیده باشن 🫡

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

در طول اشنایی با سایت تنها تاپیکی که حس میکنم استارتر ایسگامونو گرفته مگه میشهههه مگه داریممممم://// ...

نه شوهر منم تحت تاثیر اینستا شدیدا این چیزا رو باور داره که زمین تخته و روش گنبده

وای توروخدا چی میگیدددددددقرن چندیم ما؟چرا باید دروغ بگن ؟که چی بشه؟اصلا واسه چی؟باورم نمیشه

دلایل که زیاده برا دروغ گفتن

کلا تو هر سایتی من رفتم نظرات رو بخونم نمیدونم چرا همه فقط حمله میکنن

عزیزم میگم منم بهش باور ندارم قطعا قبولش ندارم

ولی ذهن رو درگیر میکنه

بهتره متعصبانه ب چیزی نگاه نکنید

البته شما من ذهن پرسش‌گری دارم اینطوری هستم

همه نظرات رو میخونم و نیشنوم

حتی تو مسائل دینی و اعتقادی هم همینطوری هستم

جبهه نمیگیرم سریع

اگه واقعا این مسائل شما رو بهم میریزه و عصبیتون میکنه ابتدا گفتم وارد تاپیک نشید

کدوم کشورا روی اون لبه سی دی هستن جالب شد

قطب شمال یا جنوب اونجاس طبق این نظریه.یادم نیس دقیق کدوم بود

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد