2777
2789
عنوان

فقط اونایی که به زمین تخت باور دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3228 بازدید | 125 پست

بگیرید بخوابید🤦🤣🤣

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

حالا تصاویر دروغ باشه دیگه زاویه ی تابش خورشید تو طول سال مشخصه که روی مدار دایره ای شکله

نظریه اونا اینه ک زمین گرده

ولی کروی نیس

مث دیسک،سی‌دی

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم تخته من ب کلیپ ۲ساعته دیدم باور کردم نمیتونم اینجا توضیح بدم همرو 

فقط تا این حد مطمئنم ک دولتها نمیخان ما بفهمیم چون ب ضررشونه بخاطر همین عکسو و فیلمهای زمین گرد همش الکیه

کلی مقاله خوندم

به این نتیجه رسیدم که به احتمال ۹۹ درصد ناسا اصلا از جو زمین خارج نشده

و معلومم نیست چیزی

حتی کسی به فضا نرفته

چ فایده حوصله تایپ ندارم

یه تعلیقی سیاسی🤕

کسی که علم نداره و میره نظریه زمین تخت میخونه همین میشه!

ولی مثلا منی که فیزیک شیمی خوندم وقتی دلایلشونو میخونم میبینم که کاملا دارن بر خلاف علم حرف میزنندو حرفاشونو فقط کساییی که علمشو ندارن باور میکنن

شما تو مشتت آب کن پرت کن هوا نگاه کن آبا گوله گوله میشن مثل توپ! زمینم همینه تو فضا اجرام در اثر جاذبه دور هم جمع میشن مثل توپ تقریبا گرد!

اصلا زمین تخت چجوری بوجود اومده؟ پس قانون جاذبه این وسط پشمه؟

.

چه خوب که دنبال مطالب علمی هستی عزیزم

من درباره این موضوع خیلی تحقیق کردم و با ادمهایی که سوادش رو داشتن صبحت کردم، بنظرم همین کار رو بکن به نتیجه بهتری میرسی

و اینکه عزیزم زمین بدو آبهای سطحیش شکل یه سیب گاز زده هست، درواقع شکم(برامدگی) داره یجاییش:))) درباره این موضوع و اسم های علمی‌ترش و اثبات هاش بخون خیلی جالبه

زمین بطور فرضی کره‌س و خب درواقع شکل یه سیب گاز زده‌س

زمین لوزیه گلم

😂😂

خوب بود

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

خوده چرخش زمین حول خودش و به دور خورشید موجب کروی شدن زمین میشه،مثل سنگ ناجوری که توی سایش ناشی از حرکت آب در رودخانه جورشده و گرد میشه

ضمنا مغناطیس سنگها هم ثابت میکنه زمین گرده