2777
2789
عنوان

یه سوال خدابی بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 38 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگم یسوال اگه ی دختر تو تلگرام هی انلاین شه چند دقیقه یبار بیادو بره علتش چیه؟ بعد ازش هرچی بپرسی ه ...

من خودم از تلگرام  استفاده زیادی ندارم 

ولی ممکنه یکیو چک کنه یا تو گروهی عصو باشه

نمیشه گف ولی خب من خودم اینجوریم در حد یه دیقه در روز چند بار میرم چک میکنم برمیگردم

نه مثلا بیاد یه پیام بده چند دقیقه بره بعد تومیبینی که انلاینه ینی نتش روشنه بعد چن دقیقه مساد پیام میده و سریع میره

یعنی مثلا میشه کسی تا نصف شبم سرگرم این کانال و... باسه؟

آره عزیزم 

نمونه ش خودم

ولی پسر ها فکر نکنم همچین حوصله ای داشته باشن 

اونها همون احتمال گروه و چت بیشتره 

ولی خب شاید چت با دوستاش یا هم بازی ها 

اینا باشه 

مثبت فکر کن 

🥰                 

نه مثلا بیاد یه پیام بده چند دقیقه بره بعد تومیبینی که انلاینه ینی نتش روشنه بعد چن دقیقه مساد پیام ...

خب اگه انلاین باشه که احتمالا داره چت میکنه من خودم پیش اومده  برام اینجوری من عضو هیچ گروه و...  نیستم اگه انلاین بمونم حتما دارم چت میکنم😂اگع ایسونم تو گروه و.. نباشه پس احتمالا داره چت میکنه یا بعضیا از حساسیت کسی سواستفاده میکنن که اینجوری برنجوننش نمیدونم حالا 

آره عزیزم نمونه ش خودمولی پسر ها فکر نکنم همچین حوصله ای داشته باشن اونها همون احتمال گروه و چت بیشت ...

سوال یکی دیگس  دوس پسرش اکانتشو میدونه بخاطر همین من زدم  میگه طرف میگه در مورد کارم تو کانال عضوم اهنگ دانلود میکنم و..