پیتزایونیکورنی مدیر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 19370 عنوان عکسم رو اینجا گذاشتم گفت فیکه😂 | مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 60 پست عکسم رو تایپک قبلی گذاشتم یکی گفت فیکه و چند جا دیدتش تو سوشال مدیاالان باید خوشحال باشم که اونقدر قشنگم که باورش نشد خودمم یا ناراحت باشم که دروغ میگه؟من که خوشحالم🤭😂تا الان عکس من رو دیدید؟ وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت 1403/11/20 | 00:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیتزایونیکورنی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 19370 اون خط سفید رو شلوارت چی میگه؟ یکی از موهای بلوندم هست گیر کرده به شلوار وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
hana_fannyelf عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4212 قشنگی عزیزم ته چهرت جوریه که انگار واقعا جایی دیدیم "هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞
ابروکمونی۳ عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 5840 سلام عزیزم❤️قربونت خوبیم عزیزم🌹مسافرت بودم عزیزم شما خوبی؟ خداروشکر همیشه به مسافرت 😍 مام خوبیم فدای تو ❤️ تمام دنیای منید 🦋A🦋S🦋
پیتزایونیکورنی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 19370 زیبایین اتفاقا عکستون به فیک و ... نمیخوره موهاتونم خیلی قشنگه ممنونم چشماتون قشنگ میبینه ❤️ وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
مظلوم_سایت عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 7348 تبریز عزیزم نمیخواستم شهرم مشخص بشه ناراحت نشو🫠❤️ قیافت نرمال و خوبه عزیزم ولی اونجوری ک میگی فکر کنن فیکه میست رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔
پیتزایونیکورنی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 19370 قشنگی عزیزم ته چهرت جوریه که انگار واقعا جایی دیدیم ممنونم شما قشنگ تری❤️شاید یه جا هم رو دیدیم کجا زندگی میکنید؟ وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
yaldam__ عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 38061 خداروشکر همیشه به مسافرت 😍 مام خوبیم فدای تو ❤️ قربونت برم عزیزم❤️🌹الهی همیشه خوب باشی🙏 ❤️دنیام پسرام❤️
پشمک_قانوم عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 1908 دیگه دورو بر شما قیافه ها دراین حده تقصیر بقیه نیست سقف ذهن تون کوچیکه😉 چقدر اعتماد به سقف داری عکستو بزار مام یه نظری بدیم ببینیم شما در چه حدی جیندا خانوم 💜in
پیتزایونیکورنی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 19370 قیافت نرمال و خوبه عزیزم ولی اونجوری ک میگی فکر کنن فیکه میست تو این تایپک هم فکر کنم گفتن وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
ابروکمونی۳ عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 5840 قربونت برم عزیزم❤️🌹الهی همیشه خوب باشی🙏 خدا نکنه 😘 همچنین مهربون ❤️❤️ تمام دنیای منید 🦋A🦋S🦋
پیتزایونیکورنی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 19370 دیگه دورو بر شما قیافه ها دراین حده تقصیر بقیه نیست سقف ذهن تون کوچیکه😉 قیافه همه زیبا هست ولی بهتره بگم تبل تو خالی صدا داره مثل شما وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
countrosen عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 3684 چقدر اعتماد به سقف داری عکستو بزار مام یه نظری بدیم ببینیم شما در چه حدی جیندا خانوم جیندا خودتی و هفت جدت بیشعور درضمن من اونقدر کمبود ندارم که نیاز به تایید تو داشته باشم عکسمم توی سایت عمومی پخش نمیکنم 😉 بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
countrosen عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 3684 قیافه همه زیبا هست ولی بهتره بگم تبل تو خالی صدا داره مثل شما عزیزم قیافه ات معمولیه دیگه چرا زور میزنی ثابت کنی فیکی بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
پشمک_قانوم عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 1908 جیندا خودتی و هفت جدت بیشعور درضمن من اونقدر کمبود ندارم که نیاز به تایید تو داشته باشم عکسمم توی سا ... حقیقت تلخه ولی صفتی که گفتم برازنده ی خودته❤️میتونم شرط ببندم یه شیش کیلو پشم صورت و بدن نشستی پشت اکانت برا خودت زر میزنی🤣😘 💜in