2777
2789
عنوان

اونایی که گواهینامه گرفتین😶

900 بازدید | 63 پست

چقدر طول کشید 

من استرس دارم میترسم اشتباه کنم هی ردم کنن 😐 دلم میخواد تا دو ماه دیگه کاملا خودم رانندگی کنم☹️

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

بار اول فبول شدم

وایی 😀خیلی خوب بوده قبلش تمرین کرده بودی یا نه

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من قبلشم رانندگی میکردم

آها پس بخاطر همین بوده

واسه من یه سال طول کشید رانندگی کنم گواهینامم داشت خاک میخورد خودمم اعتماد بنفس نداشتم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من دقیقا بعد از کلاسام کاشین خریدم و همه جا رانندگی میکنم اما هنوز شهری رو قبول نشدم.تا حالا سه بار ...

واییی منم مطمئنم رد میشم😶یکم بلدم رانندگی کنم اما میترسم هول کنم اونجا گند بزنم 

واسه من یه سال طول کشید رانندگی کنم گواهینامم داشت خاک میخورد خودمم اعتماد بنفس نداشتم

منم ماشین خریدن برام اما جرعت رانندگی ندارم 🥴منم مثل تو ممکنه یکسال طول بکشه شایدم بیشتر 

من بعد از تموم شدن کلاسهام شروع کردم عملی هم بار دوم قبول شدم

خوشبحالت

واییی منم مطمئنم رد میشم😶یکم بلدم رانندگی کنم اما میترسم هول کنم اونجا گند بزنم

من توی این دو ماه که ماشین خریدم دست فرمونم عالی شده حتی امروز تو هوای بارونی رفتم تو جاده اما سر امتحانم نمیدونک چرا اشتباه میکنم

من شهری بار سوم قبول شدم

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
منم ماشین خریدن برام اما جرعت رانندگی ندارم 🥴منم مثل تو ممکنه یکسال طول بکشه شایدم بیشتر

نترس . تو رانندگی باید شجاع باشی که راننده بشی.

من همش میخواستم تنهایی برم بیرون اما همسرم نمیزاشت ، الان  یکماهی میشع که خودم تنهایی میرم بیرون. واسه امتحان هم خودم با ماشینم میرم😄