2777
2789
عنوان

شوهر مشکل داره

288 بازدید | 3 پست

بچه ها یه راه حل بهم بدید 

شوهر من یه ورزشکار حرفه ای 

و کلی مکمل و پودر و امپول بدنسازی مصرف میکنه 

داره به زندگیمون گند میزنه با اینکاراش 

همین الان دعوای اخرمون تموم شد 

اینقدر مکمل و امپول مصرف کرده هیچی ببخشید اینو میگم میل جنسیش نمونده 

تموم هورموناش بهم ریخته 

هیچی سر جای خودش نیست 

همین الان پرو پرو برگشته به من میگه من که نمیتونم به خاطر .....از ورزشم بگذرم این همه زحمت کشیدم 

خوب بهش میگم به چه قیمت میگه بدنم برام مهمتره 😐

روابط جنسیمون گند زده شده توش چند ماهه 

الانم داره روابط عاطفیمون خراب میشه 

این مدت خیلی دعوا و قهر داریم در حالی که قبلا این شکلی نبودیم

شما به من بگین چیکار کنم 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

من میخوام بچه دار بشم 

چند سال از ازدواجمون میگذره 

اون اصلا براش هیچی مهم نیست 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش کنه طبیعی عضلع سازی کنه ن با امپول

اوایل اینطور بوده 

این چند ساله اخیر شروع کرده به مصرف اینا