2777
2789

قطعا تحت نظر یه پزشک خوب و مجرب باشه

شما هم رژیم غذاییشو رعایت کن.طب سنتی هم میتونه کمک خیلی خوبی باشه.

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوردن میوه هایی مثل گلابی و کلا سبزی و میوه کمک میکنه..آب زیاد بخوره  بعدم خوردن ناشتا یک لیوان آب ولرم صبح ها شکم رو روون میکنه..زخم معده صب به صب ناشتا خوردن امپرازول..البته باید حتما بره پیش دکتر من فقط تجربی گفتم دوست عزیز..خوردن شربت سیلاکس هم خوبه واسه ملین کردن شکم..ولی من بیشتر با آلو و هلو و میوه کلا خیلی نتیجه خوبی گرفتم

بهش بگو یه بطری اب همیشه همراهش باشه و روزی یک و نیم لیتر اب بخوره منظورم چای نیستا فقط اب

اگر ناشتا دو لیوان اب بخوره مستقیم میره دستشویی

برای زخم معدش هم چیزای اسیدی مثل ترشی نخوره

معدشو زیاد خالی نگه نداره و هر 4ساعت یکبار یه میان وعده کوچیک حتما بخوره

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

من هر موقع میرم باشگاه هم رودم کار میکنه

میتونی بگی بهش روزی 1 ساعت بره پیادهروی یا اگر تردمیلم دارین خونه خوبه. تحرک باعث میشه حرکات دودی روده سریعتر میشه و اجابت مزاج زوتر اتفاق میفته

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

شربت لاکتولوز هم موقتا مشکل رو حل میکنه

یا پودر سیلاکس

ولی همون ناشتا دو لیوان اب بخوره عالیه