2777
2789
عنوان

پوست بدن روشن و صاف تا عید

302 بازدید | 20 پست

لطفا از هر چی جواب گرفتین بهم بگین

حتی اگر خوراکی یا کار خاصی باشه

حالا وضعیت خودم👇🏻

پوستم روشنه ولی صاف نیست

جای جوش لکه

استرچ مارک (تَرَک سفید)

منافذ مو برجسته (پوست مرغی روی رونم. قبلاً نداشتم تازه زدم)

کاله ران تیره

کلا پوستش سرحال نیست، کِدره

شاید تغذیم خوب نیست نمیدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو لایک کنه ی دلبر موفرفری

موهام شلاقیه دلبرم نیستم اشکال نداره لایک کنم؟😂💘

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

لیزر برای بیکنی هم هست؟ ک روشنش کنه؟

اونو نمیدونم

ولی من پوست بدنم ینی دست و پامو قبلا ژیلت میزدم خیلی صاف نمیشد البته کلا صاف بود ولی رفتم لیزر اصن عالی شد صاف تر و یکدست شد و دیگه جای موها دون دون نشد

خدایا بینهایت شکرت💚💚

اونو نمیدونمولی من پوست بدنم ینی دست و پامو قبلا ژیلت میزدم خیلی صاف نمیشد البته کلا صاف بود ولی رفت ...

با چه دستگاهی رفتی؟ 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

اونو نمیدونمولی من پوست بدنم ینی دست و پامو قبلا ژیلت میزدم خیلی صاف نمیشد البته کلا صاف بود ولی رفت ...

لیزر برای موی زائد رفتی یا برای رفتن لک و اینا 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

دوستم چندماهه داره یه قرصی میخوره بدنش دستاش پاهاش ب شدت روشن شده صورتشم کمی تغییر کرده ولی روی پوستش خیلی تاثیر گذاشته اسمشو نمیدونم چون نپرسیدم خوشم نمیاد بپرسم اینم خودش گفت تغییری نکردم؟؟گفتم چرا دست وپات چقد سفید شده گفت نگاه شکمم نگا گردنم گفتم به به چیکارکردی گفت قرص میخورم