2777
2789
عنوان

معلم کلاس اول

34 بازدید | 2 پست

معلم پسر کلاس اولی من بهم پیام داده که فلان شاگردم ۶ صفحه املا می نویسه با اینکه شاگرد زرنگیه و نیازی نیست اینقدر تلاش کنه ولی تو به پسرت فقط ۱ صفحه املا میگی پسرت درسش ضعیفه و ...من نوشتم وقتی فلانی این‌قدر املا می نویسه حتما کشش داره ولی پسر من کششش همین قدره  اتفاقا شاگردی که کشش نداره به نظرم باید بهش کمتر مشق بدهند نه که انتظار داشته باشند دو برابر تلاش کنه از اول سال مرتب به من پیام میده که بقیه اگه ۱ ساعت می شینند کنار بچه شون تو باید ۲ ساعت بشینی در صورتی که اول سال بهش گفتم پسر من یه مقدار مشکل تمرکز داره اگه واقعا فکر می کنی نمی تونه بگو که بفرستمش پیش رو دوباره تکرار کنه گفت نه می تونه بذار بیاد به نظرتون حق با کیه 

یا خدا ۶صفحه ۱صفحه هم زیاده معلم پسر من یک روز درمیون میگه سه خط دیکته شب بگیرید

این‌قدر فشار به بچه من وارد کرده کلا بچه ام زده شده میگه من دلم نمی خواد درس بخونم می خوام برم دنبال فوتبال 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.