خانوما لطفا راهنمایی کنید، توی سایت و حتی جاهای دیگه خیلیا گفتن زندگی در کنارشون خوب نیس و فلان ولی من مجبورم دیگه کنارشون باشم لطفا اگه خوبیایی هم داره بگید که تو اوج جوونی و تازه عروسی دلسرد نشم با دل خوش برم خونم حداقل اینم بگم (خانواده خوبین منو دوست دارن مادرشوهرم مثه خودم کم حرفه ولی میترسم باز اما خانوم و خانواده خوبین سه تا دخترش هم فقط جمعه ها میان اونام باهام خوبن -همسرمم من اولویتشم و گاهی هم کمک باباش میکنه و خیلی پسر مهربون و خوبیه خدارو هزار مرتبه شکر )حالا لطفا نصیحتی حرفی کلا چیزای مثبت بگین و چجوری هم رفتار کنم 🥺🙏🏻
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینجوری که میگی پس حتما خوبن انشالا همینجوریم میمونن...فقط خیلی باهاشون صمیمی نشو و همه چیز زندگیتون رو بهشون نگو فقط با احترام باهاشون رفتار کن هرجام از حرفشون ناراحت شدی با شوخی حرفتو بزن و تو دلت نریز
هیچوقت هیچوقت زندگی کنار خانواده خودت یا همسرت رو انتخاب نکن
زندگی دو نسل کنار هم با دیدگاه ها و خواستههای متفاوت و سبک متفاوت اصلا امکان پذیر نیست به هیچ عنوان و خوبی هم نداره جز اینکه حرمتها شکسته میشن و حریمی بینتون نمیمونه
مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️
بله اپارتمان نیس همسایه این و راه داریم از حیاط به حیاط اونا
خوب دیگه جدایی ،نگاه نکن تو این سایت یه مشت بچه ریخته شمشیرو از رو بستن،والا یکی از بهترین دوستای آدم میتونه مادر شوهر و خواهر شوهر باشند،تو برای دعوا نرو اونا با تو خوبن مطمئن باش،زیاد نرو خونشون حتی حدودتم نگهدار
اتفاقاً من باخانواده همسرم زندگی میکنم فقط نباید زیاد حساس باشی یعنی یه گوشت درباشه یه گوشت دروازه هرچی میگن جوابشون رونده کارخودت روبکن ولی درکل بدنیست...
خوب دیگه جدایی ،نگاه نکن تو این سایت یه مشت بچه ریخته شمشیرو از رو بستن،والا یکی از بهترین دوستای آد ...
من انقد ذهنیتم خراب شده واقعا سردرگمم فک میکنم برم خونه خودم خوشبخت نمیشم برا خودم خلوت ندارمو هی اینارو فک میکنم حتی نمیدونم چجوری باید کنترل کنم بعضی چیزارو مثلا رفت امد و به خاطر همین هی استرس میکشم 🤦