2777
2789
عنوان

زندگی کنار خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 23 پست

اینو یادت باشه شما دخترشون نیستی پس سعی نکن محبت یا کارایی که دختراشون باید بکنن رو شما انجام بدی در عین حال احترام شون رو حفظ کن (من خودم از این مورد ناراحتم که از اول خواستم مثل دختر باشم و الآن بشدت تحت فشارم ) 

دوم اینکه اگر بین شما و همسرت دلخوری بود جلوی دیگران حالا چه خانواده خودت و چه همسرت حتما حفظ ظاهر کنید ... هیچ کس دلسوز شما نیست 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مثلا هی بگه بیا کمکمو فلان چه رفتاری نشون بدم ؟

اگر شاغلین که بگو مثلا فلان کار رو که مربوط به شغلمه باید آماده کنم 

اگر هم نیستی حتما یکی دوتا کلاس ثبت نام کن ... اگه بدونن بیکار نیستی قطعا انتظار پایین تره 

من شاغلم امسال محیط کارم رو عوض کردم و به شدت مشغله کاریم زیاد شده و این باعث شده انتزار و توقع ازم کمتر بشه 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
اگر شاغلین که بگو مثلا فلان کار رو که مربوط به شغلمه باید آماده کنم اگر هم نیستی حتما یکی دوتا کلاس ...

انتظار *

اگر شاغلین که بگو مثلا فلان کار رو که مربوط به شغلمه باید آماده کنم اگر هم نیستی حتما یکی دوتا کلاس ...

اگه شاغل نباشم یا کلاس هم مثلا نتونم برم چی ؟ ینی دیگه اونوخ راحت تو خونم نمیتونم زندگی کنم ؟!وای خدا 🤦🤦🤦اه

اگه مثلا هی بگه بیا کمکمو فلان چه رفتاری نشون بدم ؟

البته من نمی‌گم اصلا کمک نکن ... گاهی کمک هم بکن ولی جوری نباشه که هر وقت اراده کنن حاضر باشی چون اونوقت میشه وظیفه 

کلا یه حریمی برای خودت قائل باش

اگه شاغل نباشم یا کلاس هم مثلا نتونم برم چی ؟ ینی دیگه اونوخ راحت تو خونم نمیتونم زندگی کنم ؟!وای خد ...

حالا شاید اون بندگان خدا اینجوری نباشن ... دیگه خودت باید یه جوری مدیریت کنی با سیاست مداری که اونا هم دلخور نشن