2777
2789
عنوان

کیا اخرای بارداریشونه

132 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من تو هفته 38 بارداریم چندساعتیه که هر لیوان اب یا چایی بخورم تو فاصله یه ساعته سه تا چهار بار دستشویی میرم بنظرتون بچه خیلی پایین اومده و اینکه خیلی انقباض دارم ولی دقیق تایم نگرفتم یعنی میخام زایمان کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب پاشودکتربرودخترمن هفته ۲۷ کی بشه نوبت من البته دوقلوسزارینم

اخه حوصلشون ندارم فعلا منتظرم ببینم اگه دردام شدید شد یا انقباضام خیلی زیاد شد میرم که اذیتم نکنن چون بازم معاینه دهانه رحم باز میکنه حتی اگه زایمانم نباشه اونموقه با معاینه زایمانم نزدیکتر میشه دوس دارم این چند روزم بگذره بعد..

منکه خمین اولش دستشویی پدرم رو دراورده

از من نه همون یه لیوان یا دو لیوان بخورم یه بار دسشویی میرم ولی امروز خیلی زیاده رفتنم هر ربع ساعت باید برم حس میکنم خیلی تحت فشارم

[QUOTE=371351010]اخه حوصلشون ندارم فعلا منتظرم ببینم اگه دردام شدید شد یا انقباضام خیلی زیاد شد میرم که اذیتم نکنن چو ...[/QUOمراقب باش خطرناک نباشه خدایی نکرده کیسه آب پاره نشه آخه زنداداشه من ۳هفته زودترزایمان کرد خبرنمیکنه

اخه دوس دارم سه چهار روز دیگه بگذره هم بچه وزن بگیره هم کمی کارای خونه مونده

خب سزارین هستی یا طبیعی؟ وزن که گرفته نگران نباش کافیه... کار هات رو تند تند انجام بده تعلل نکن یهو دیدی یه ساعت دیگه زاییدی

امضا ندارم اثر انگشت زدم
[QUOTE=371351010]اخه حوصلشون ندارم فعلا منتظرم ببینم اگه دردام شدید شد یا انقباضام خیلی زیاد شد میرم ...

دقیقا..اولین زایمانم نیس ولی خب تا ظهر دردی نداشتم شاید تو این چند روز روزی یبار درد زایمان کاذب داشتم ولی از بعدازظهر مثل اینکه یهو داره شروع میشه استرس دارم

خب سزارین هستی یا طبیعی؟ وزن که گرفته نگران نباش کافیه... کار هات رو تند تند انجام بده تعلل نکن یهو ...

طبیعی وای نگو مامانم از راه دور قرار پیشم بیاد دوس داشتم موقه زایمان کنارم باشه میترسم سرپا وایسم دردام بیشتر بشه میگم بلکه استراحت کنم انقباضا بره

دقیقا..اولین زایمانم نیس ولی خب تا ظهر دردی نداشتم شاید تو این چند روز روزی یبار درد زایمان کاذب داش ...

عزیزم دیگه خیلی نزدیکی بدون استرس پاشو برو توکل برخدا یاوقتشه یا نیست بهترازاینه بچه خدایی نکرده آسیب ببینه ۹ماه سردلت عذاب کشیدی

عزیزم دیگه خیلی نزدیکی بدون استرس پاشو برو توکل برخدا یاوقتشه یا نیست بهترازاینه بچه خدایی نکرده آسی ...

دعام کن عزیزم تنهام انشاالله زایمان راحت و بچمو صحیح سالم بغل بگیرم حالا یکی دوساعت منتظر میمونم