سلام دوستان من تو هفته 38 بارداریم چندساعتیه که هر لیوان اب یا چایی بخورم تو فاصله یه ساعته سه تا چهار بار دستشویی میرم بنظرتون بچه خیلی پایین اومده و اینکه خیلی انقباض دارم ولی دقیق تایم نگرفتم یعنی میخام زایمان کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوب پاشودکتربرودخترمن هفته ۲۷ کی بشه نوبت من البته دوقلوسزارینم
اخه حوصلشون ندارم فعلا منتظرم ببینم اگه دردام شدید شد یا انقباضام خیلی زیاد شد میرم که اذیتم نکنن چون بازم معاینه دهانه رحم باز میکنه حتی اگه زایمانم نباشه اونموقه با معاینه زایمانم نزدیکتر میشه دوس دارم این چند روزم بگذره بعد..
[QUOTE=371351010]اخه حوصلشون ندارم فعلا منتظرم ببینم اگه دردام شدید شد یا انقباضام خیلی زیاد شد میرم که اذیتم نکنن چو ...[/QUOمراقب باش خطرناک نباشه خدایی نکرده کیسه آب پاره نشه آخه زنداداشه من ۳هفته زودترزایمان کرد خبرنمیکنه
[QUOTE=371351010]اخه حوصلشون ندارم فعلا منتظرم ببینم اگه دردام شدید شد یا انقباضام خیلی زیاد شد میرم ...
دقیقا..اولین زایمانم نیس ولی خب تا ظهر دردی نداشتم شاید تو این چند روز روزی یبار درد زایمان کاذب داشتم ولی از بعدازظهر مثل اینکه یهو داره شروع میشه استرس دارم