2777
2789

بچه ها یه آهنگ بگید اشک منو دربیاره

من دارم سکته میکنم بچه ها

هرکاری میکنم اشکم درنمیاد فشارم میره بالا ضربان قلبم رفته بالا تاری دید گرفتم تورو خدا یه چیزی بگید اشکم دربیاد 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

تو را که دیدم راغب 

خداحافظ احسان خواجه امیری 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم الان انقد اشکم در آمده بود..

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

خداحافظ ای  غم بر دل نشسته ی همچین چیزی بود فکنم از خواجه امیری

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

نمیاد هرکاری میکنم اشکم درنمیاد

خوبه ک 

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

آهنگی که من گوش میدم گریه دار نیست ولی من باهاش گریه میکنم چون واسه جنین تو شکمم میخوندم ولی ازدستش دادم 

نترس جانم سالار عقیلی

یکی هم که خیلی قدیما باهاش گریه کردم آهنگ مرتضی پاشایی که برای خدا خونده بود نگران منی که نگیره دلم واسه دیدن تو داره میره دلم…