2777
2789
عنوان

من چقدر حسود و قصی القلبم

143 بازدید | 11 پست

پریروز برای همیشه کات کردیم 2 سال ونیم چت رو امروز 2 طرفه پاک کرد توش عکس و فیلم و.. 2 سال ونیم زندگی رو پاک کرد دارم خفه میشم

همسایه بغلیمون بله برون دختر 18 سالشه 4 تا باند آورده یه جور بلند و.. تو دلم گفتم اه خفش کنید این کوفتی رو 

میگم تو دلم یه وقت حسرت و آه و.. نباشه پشت این بنده خدا

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

فکرنکنم 

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرکسی باشه جای شما باز از صدا اذیت میشه میخواد نوحه باشه میخواد عروسی 

چون ازار و اذیته وربطی به حسادت نداره

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

هرکسی باشه جای شما باز از صدا اذیت میشه میخواد نوحه باشه میخواد عروسی چون ازار و اذیته وربطی به حساد ...

این بنده های خدا اصلا هیچ سر و صدایی ندارن یه امروز اینجوری بود 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی