2777
2789
عنوان

سرخ کن بدون روغن فیلیپس

74 بازدید | 6 پست

سلام حدود یک ماهه سرخ کن خریدم ولی نمیدونم چی شد که ظرف زیر سبدش که سبد داخلش قرار میگیره را موقع شستن دیدم چند تا نقطه کوچیک لایه تفلون روش کنده شد حالا میخوام بدونم کسی براش پیش اومده؟ به نظرتون تا کمه بدم تعمیر به کسانیکه قابلمه تعمیر میکنن یا اینکه مهم نیست؟ 

هرچه خدا خواست همان میشود هرچه دلم خواست نه آن میشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم یکساله استفاده میکنم اینجوری نشده ولی با اسکاچ نرم میشورمش

منم با اسکار نرم شستم ولی غذا چسبیده بود فکر کنم عجله داشتم کنده شد 

من سرخ کن ندارم . چند بار ازش استفاده کردین ؟ چیا درست کردین باهاش ؟ راضی بودین همگی از نتیجه ی غذا ...

خیلی استفاده کردم و راضیم هم چربی پخش نمیشه همه جا هم روغن خیلی خیلی کم میخواد و هم قشنگ سرخ میکنه و ترد میشه

داخلش کاغذ سرخ کن بذار که حداقل اون کنده شده ها توی غذاتون نره. یکم بیشتر استفاده کن بعد بده تفلون ب ...

تفلوت میزنن مثل اولش میشه؟