دختره ۱۶سالشه با مرد ۳۵ساله ازدواج کرده تو همین سایت گفت ، ی کاربر دیگه هم ۱۶سالشه ۱۲سالگی عقد کرده هردو هم راضی بودن😐🤦♀️واقعا خدا شفا بده
روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم
اینارو دیگه نمیدونم اصلا نوع تایپ کردن دختره معلوم بود چقدر بچگانه فکر میکنه فکر میکرد زندگی مشترک فقط عشق و محبت و توجه
روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکی بود میگفت از شوهرم راضیم و خیلی خوبه رفتم تاپیکاشو دیدم مشکل داشت باشوهرش ولی اصرار داشت بگه خوب ...
آره بابا اصلا خوشبختی از سرو روشون میباره
خب معمولا همچین بیچاره هایی ک قربانی مردای پدوفیلی میشن بخاطر سطح توقعات بشدت پایینشون فکر میکنن و خ ...
آخه مگه میشه آدم با مردی زندگی کنه که ۱۹سال ازش بزرگتره رسماااا سن باباشو داره و به عنوان شوهر این آدم و پذیرفته و میگه خیلی خوشبخته🤦♀️🤦♀️
عزیزم والا قصدم این نبود نارحت بشین بالا گفتم خودم ۳۰ سالمه به قول شما همون ۱۵ ساله ها ازدواج کردن ننه بزرگ یکیشون میگفت نگا نوه من مصف سنه شماست ولی بچش قد شماست ... منم همین جوابو دادم بهش گفتم مادر جون لطفا قضاوت نکن شما تو زندگی من نیستی
دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد