2777
2789
عنوان

کودک درون

53 بازدید | 9 پست

بعد از پذیرفتن تمام سایه ها تو این مرحله گیر کردم ک حالا چیکار کنم ...ماهاست درگیرشم ....کتاب نیمه تاریک وجود رو خوندم تو اون کتاب نوشته شده ک اونها نیمه های تاریک ما هستن و صرفا بد و پلید نیستن 

من پذیرفتم ک خشمگینم پذیرفتم که بداخلاقم پذیرفتم ک گاهی اوقات بدجنسم حسودم و خوب رو برای همه نمیخوام الان نمیدونم بعد از پذیرش باید این ویژگی هارو کم کنم یا بذارم بمونه چون نیمه ی تاریک وجود منه 

اکه بذارم همینطوری احساس میکنم درست نیست 

ماهست درگیرم این تاپیک رو زدم ک از دختر گرانبها کمک بخوام ک کمکم کنه ...‌ 

من همونم ک ی روز میخواستم دریا بشم..میخواستم بزرگترین دریای دنیا بشم ..🙂🌱

کتاب روانشناسی کودک بگیر بخون 

واقعا خیلی تاثیر داره 

کودک درونتو بهتر میشناسی 

بعضی وقتا حس می‌کنی کودک درونت عصبانیه یا ناراحته ولی نمیدونی چرا خیلی کمک کننده ست

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب روانشناسی کودک بگیر بخون واقعا خیلی تاثیر داره کودک درونتو بهتر میشناسی بعضی وقتا حس می‌کنی کود ...

مرسی عزیزدلم🌷🥺

سلام عزیزم 

قدم اول این هستش که سرکوب نکنی..قدم دوم این هستش که کشف کنی علتش چیه؟

مثلا من حسودی شخص ایکس را میکنم و دوست ندارم پیشرفت کنه...

دقیقا این حس را باید کشف کنم علتش چی هست؟

چون کوچیک بودم و مادرم فرق گذاشته بین من و خواهرم، این دوستم باعث میشه یاد خواهرم بیوفتم؟

یا چون تو مدرسه، همکلاسی ام  را زدن تو سرم، باعث شده از افرادی که ازم بالاتر میرن حس منفی بگیرم؟

این کشف کردن خیلی سخت به نظر میاد ولی اگر صادقانه فکر کنی، کشفش میکنی...

مرحله سوم راهکار هست: باید ببخشی شون و درک کنی اون افراد کا سرکوبت کردند، خودشونم تروما و مشکل داشتند پس قابل بخششن هستند...و بعد تحلیل کنی که برای خودت باید چه قدمی برداری و تمرکزت را بیاری روی خودت

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام عزیزم قدم اول این هستش که سرکوب نکنی..قدم دوم این هستش که کشف کنی علتش چیه؟مثلا من حسودی شخص ای ...

مرسی عزیزدلم خیلی گلی❤️

همه این کارا کردم ولی بازم حالم خوب نیست نمیدونم باید چیکار کنم 

سلام عزیزم قدم اول این هستش که سرکوب نکنی..قدم دوم این هستش که کشف کنی علتش چیه؟مثلا من حسودی شخص ای ...

نمیدونم برای خودم باید الان چیکار کنم با اون همه حس و و سایه ها ....پذیرفتم ها ولی الان نمیدونم سردرگمم