2821
2789
عنوان

آیا خانواده شوهر شما هم اینجوریه

69 بازدید | 15 پست

من ۱۰ ساله که ازدواج کردم که ای کاش نمیکردم یعنی همش به پسراشون اهمیت میدن نمیگن عروس غریبه است یکمم باید به اون توجه کنیم مثلاً سر سفره بیشتر به پسرشون میگن بکش ا میبینن نشسته من نشستم پشت اون پشتی میذارن مادر شوهرم برگشته به من میگه که این بچه چطور بچه توئه پسر منم بچهمه حلال نمیکنم بخوای اذیتش کنی اگه تو مادری منم مادرم انگار من از پشت کوه اومدم یا خواهر شوهرم میگه وظیفت غذا درست کنی براش غذا بزاری یا نباید زیاد اینور اونور تنها بری جوونی حالا من بدبخت چند بار با اسنپ دخترمو بردم شهربازی یا پارک و سینما.. من آدم چاپلوسی نیستم تا خواهر شوهرم کنار هم میشینن از عروساشون تعریف میکنن که آی به ما میگه آجی نجوری میکنه اونجوری میکنه جلوی من میگن چون من کلمه آبجی تو دهنم نمیچرخه گاهی وقتا اسمشون با اضافه خانم اضافه میکنم کلاً آدم ساکتیم پیش همون روز میگفتن عروس غد اصلاً خوب نیست ۱۰ ساله نذاشتم بفهمن پسرشون چه اذیتهایی میکنه دیروز تو ماشین میومدیم خواهر شوهرم باهامون بود یعنی داشتم میترکیدم از دست کارای شوهرم خودش شروع کرد میدونم چی گفت که منم داغون شدم همه چی گفتم برگشت بهش گفت ۸ ماهه من غذا نمیخورم انقدر از دست حرفش آتیش گرفتم اومدم خونه انقدر گریه کردم تو ماشین اونقدر گریه کردم آخه من بدبخت کلاً چند روز غذا درست نکردم اونم به خاطر اینکه پول نمیداد و چیزی نمیخرید منم حال روحی خوبی نداشتم نمیدونستم چی درست کنم فتم درخواست طلاق دادم اما از بعدش میترسم چه کار کنم

یعنی اگه دشمنم بود این همه من درد و دل کردم یه کلمه به من یگفتن حق داری ولی همش میگفتن تو باید کوتاه بیای تو الان هیچی نباید بگی غذاشو بیار چاییشو بیار مردم عروس دارن ما هم عروس داریم خواهر شوهرم میگفت آی عروس من اینجوری میکنه اونجوری میکنه تو دلم انقدر نفرینش کردم گفتم این عروست یه بلایی سرت بیاره که یادت نره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم خانواده شوهر همیشه فکر میکنن با زن گرفتن پسرشون، پسرشون بدبخت شده

مردا هم وقتی خانوادشون رو میبینن خودشونو لوس میکنن چوصونه واویلا میکنن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خانوادت پشتتن؟

تقریباً ولی نمیتونم چیزی بهشون بگم این انتر زنگ زده به بابام گفته برای من غذا درست نمیکنه جاشو جدا کرده یگه نمیدونه که یه جور با حرفاش و کاراش منو سوزونده که سرد شدم نسبت بهش

یعنی اگه دشمنم بود این همه من درد و دل کردم یه کلمه به من یگفتن حق داری ولی همش میگفتن تو باید کوتاه ...

باهاشون دردل نکن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

باهاشون دردل نکن

میگم ۱۰ ساله که من چیزی بیرون ندادم از این خونه یدم اون زنگ زده به بابام گفته که برا من غذا درست نمیکنه جاشو جدا کرده دیگه کارای خودشو نگفته بعد بهش گفتم چرا گفتی دیگه با من حرف نمیزد و طلبکار شده بود فقط منتظر فرصت بودم که بگم

تقریباً ولی نمیتونم چیزی بهشون بگم این انتر زنگ زده به بابام گفته برای من غذا درست نمیکنه جاشو جدا ک ...

اگه فقط خانوادش بودن میشد تحمل کرد ولی میگی خودش هم اخلاق نداره دیگه:( حالا تو پروسه طلاق میفرستنتون مشاوره شاید اونجا ادم شد به خودش اومد

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

فاصله بگیر

الان پشت سرم حرفه به من میگن قد ساکت به ما چیزی نمیگه زبون نداره حالا از لحاظ ظاهری از همشون سرم دیگه خدمتهایی که بهشون کردم احترامایی که بهشون گذاشتم رو نمیبینن

میگم ۱۰ ساله که من چیزی بیرون ندادم از این خونه یدم اون زنگ زده به بابام گفته که برا من غذا درست نمی ...

حق داری

ولی دعواهای زن و شوهری خیلی سخت هستن، بنطرم برید پیش مشاور هر دو نفرتون، اگر نمیاد خودتون برید

حق داریولی دعواهای زن و شوهری خیلی سخت هستن، بنطرم برید پیش مشاور هر دو نفرتون، اگر نمیاد خودتون بری ...

هر جور شده فقط میخوام جدا شم دیشب تا خود صبح گریه کردم بلند نشد بیاد بگه چرا گریه میکنی قلبم داره تیر میکشه سه پیش یه میلیون داده الان میگم پول بده بهش میگم زنگ میزنم به داداشت میگم میگم تو صاحب درست حسابی که نداری راضی نیستم اگه اون پولا رو جای دیگه خرج کنی

هر جور شده فقط میخوام جدا شم دیشب تا خود صبح گریه کردم بلند نشد بیاد بگه چرا گریه میکنی قلبم داره تی ...

وای حق دارید

ولی زنگ زدن به این و اون کار به جایی نمیبره ممکنه شوهرتون بدتر دریده تر بشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز