2777
2789
عنوان

کولونوسکوپی

96 بازدید | 6 پست

بچه ها قبل کولونوسکوپی اگه آب آناناس بخوریم مشکلی پیش میاد؟

دکتر خودش گفت که آبمیوه بخوره 

ولی خیلی جاها گفتن خوب نیست

الان میترسم

مشکلی پیش میاد‌؟

...

اسی لطفا میشه ده نفر ۲تا تایپک اول رو گزارش بزنن میخوام شمارمو واگذار کنم هر چی برا نی نی یار فرستا ...

زدم

فقط اگه اطلاعاتی داری میشه کمکم کنی در رابطه با تاپیکم

...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبل از کولونوسکوپی، معمولاً دستورالعمل‌های خاصی برای آماده‌سازی روده داده می‌شود تا روده کاملاً تمیز شود و پزشک بتواند بررسی دقیقی انجام دهد. این دستورالعمل‌ها ممکن است شامل رژیم غذایی خاص، مصرف مایعات شفاف و استفاده از ملین‌ها باشد.

اگر پزشک شما اجازه داده است که آبمیوه بخورید، احتمالاً منظور او آبمیوه‌های شفاف و بدون پالپ است. آب آناناس معمولاً به دلیل داشتن پالپ و فیبر، ممکن است باعث باقی ماندن ذرات در روده شود و این می‌تواند در دقت کولونوسکوپی اختلال ایجاد کند. بنابراین، بهتر است از آبمیوه‌های شفاف مانند آب سیب یا آب انگور سفید استفاده کنید.

اگر نگران هستید، بهترین کار این است که با پزشک یا مرکز درمانی که قرار است کولونوسکوپی را انجام دهد، تماس بگیرید و دستورالعمل‌های دقیق را از آنها بپرسید. آنها می‌توانند بهترین راهنمایی را بر اساس شرایط خاص شما ارائه دهند.

به طور کلی، پیروی دقیق از دستورالعمل‌های پزشک برای آماده‌سازی کولونوسکوپی بسیار مهم است تا نتایج دقیق و قابل اعتمادی به دست آید.