2777
2789

خودم : پدرشوهرم خیلی زن ذلیله . گاهی از ترس مادرشوهرم با ما عروسا حتی احوالپرسی نمیکنه . اگه خانمش اجازه بده فقط جواب سلام بده

بچه ها بیاید فرهنگ سازی کنین واسه هم نوع و هم جنس خودمون احترام قائل بشیم

به مردی که زنش رو دوست داره و بهش احرام میذاره چرا میگید زن ذلیل...

چرا خانم هارو احترام نمیذارید با اینکه خودتون خانم هستین

خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐😐 سلام آخه🫠

مامانم میگه عموت خیلی زن ذلیله😁 ولی ب نظرم عموم چون زنش رو خیلی دوست داره اینجوری رفتار میکنه 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا

از نظر همه عروسا ،پدرشوهراشون زن ذلیلن!!!!!!!

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بچه ها بیاید فرهنگ سازی کنین واسه هم نوع و هم جنس خودمون احترام قائل بشیمبه مردی که زنش رو دوست داره ...

این ک شما میگی خوبه ولی واقعا بعضی خانما همسرشون و برده می بینن بهش سلطه ی کامل دارن. این کار درستیه؟

بچه ها بیاید فرهنگ سازی کنین واسه هم نوع و هم جنس خودمون احترام قائل بشیمبه مردی که زنش رو دوست داره ...

واقعا احترام گذاشتن فرق داره با اینکه اختیار خودت رو کامل بدی دست کس دیگه یا کلا خانواده‌ات رو کنار بذاری و همش در خدمت یه نفر باشی.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

برادرشوهرم 

زنش ی کاری کرده با ما زنداداش ک جرات نمیکنه حرف بزنه هیچی 

با خواهراش و خواهرزاده برادرزاده هاشم جرات نمیکنه 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

برادرم

زنش خونه، ماشین، زمین رو زد به نام خودش و کلی سکه و طلا رم جمع کرد مهریه م گذاشت اجرا

برادرمو انداخت بیرون

اصلا نمیدونیم کجا هست

داداشم اون اواخر میومد برامون تعریف میکرد، میگفت حق ندارید کوچیکترین حرفی بش بزنین😐😐😐

چشماش پر اشک میشد😐😐😐

💔دل نشکنیم💔
این ک شما میگی خوبه ولی واقعا بعضی خانما همسرشون و برده می بینن بهش سلطه ی کامل دارن. این کار درستیه ...

آره😐🤣🤣🤣

این همه مردها زن هارو میچزونن یه بارم یه زن سکان دار حکومت خونه بشه🤌🏻🤣🤣

خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱