2777
2789
عنوان

زن ذلیل ترین کسی که دیدید کی بوده و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها بیاید فرهنگ سازی کنین واسه هم نوع و هم جنس خودمون احترام قائل بشیمبه مردی که زنش رو دوست داره ...

آفرین اومدم همینو بگم

زن ذلیل به واژه مال زمان مرد. سالاری و پدر سالاریه

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

برادرمزنش خونه، ماشین، زمین رو زد به نام خودش و کلی سکه و طلا رم جمع کرد مهریه م گذاشت اجرابرادرمو ا ...

بنده خدا داداشت چون همسرشون دوست داشته خیلی اذیت شده ک همسرش باهاش اینطوری تا کرده🫠 

آفرین اومدم همینو بگمزن ذلیل به واژه مال زمان مرد. سالاری و پدر سالاریه

دقیقا

همه ما انسانیم،اونم تو جامعه ای که انقد در حق زن ها اجحاف میشه،چرا خودمون هم باید به خودمون توهین کنیم

خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱

این ک شما میگی خوبه ولی واقعا بعضی خانما همسرشون و برده می بینن بهش سلطه ی کامل دارن. این کار درستیه ...

خب اون بهش میگن زن سالاری 

زن ذلیلی واقعا کلمه مناسبی براش نیست 

باره منفی زیادی داره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
زن ذلیلی برای مرداس. چجوری توهین ب زناست؟

با این حرف یعنی اون مرد آنقدر حقیره که تابع رفتار یه زن هست

و تو این حرف یعنی زن یه موجود پست و بی ارزشه

خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱

دقیقاهمه ما انسانیم،اونم تو جامعه ای که انقد در حق زن ها اجحاف میشه،چرا خودمون هم باید به خودمون توه ...

آره 

کلا فرصت شغلی و موقعیت واسه مردا بیشتره

زن کلا واسه هرکاری کنه باید از شوهر اجازه بگیره

زن باید خوشگل باشه حتما مرد هر ریختی میخواد باشه

و خیلی چیزای دیگه 

زشت ترشیده ضعیفه هر..زه اینا فقط همه واسه مؤنثه

حالا به مردی که خطا کنه چی میگن؟ هیچی

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️