دخترآبادی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3709 عنوان خانومهایی که کلستاز بارداری داشتن بیان 83 بازدید | 3 پست من هفته ۳۶ هستم و ازمایش دادم الکالین فسفاتم ۴۶۷ هست.بنظرتون خطرش در چه حده با دارو پایین میاد یا باید سزارین بشم.فردا میرم دکتر. شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲 1403/11/19 | 18:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زییوکولو عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 9188 با اجازه صاحب تاپیک(اگه ناراصی هستین بگین پاک کنم.)ختم حدیث کسا داریم.هدیه به امام حسن مجتبی ان شالله حاجتتون روا🥰آخرین تاپیکم زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
دخترآبادی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3709 یعنی کسی نیست؟؟؟؟؟ شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲
دخترآبادی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3709 کسی مشکل کبدی نداشت توی بارداری؟ شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲