2777
2789
عنوان

شوهر سابقم بهم پیام داده خواهرانه کمکم کنید لطفا اسکرین میزارم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه نمیدونی ک حس کردم میخواد مثلا زرنگی کنهچون چند روز قبلش میگفت دوست دارم دلم تنگ شده و....حس اینو ...

ب جای این در و اون در زدن سرد و تموم شده برخورد کن تا نباش کنه 

اون تو رو بهتر از خودت شناخته 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
از چ نظر شناخته؟

از این نظر ک این تند رفتار کردن برا این ک میگی میخامت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من‌نمیدونم والا این میدونه الدنگ

عزیزم ماهانه چقدر مهریه می گیری ؟ حس کردم فقط هدفش مهریه هست .خطت را عوض کن و برو دنبال زندگیت .انشالله یه بخت خوب  برات جور شه 

ن تندیم ب خاطر اینه ک منو بچه فرض میکنه

نه عزیزم تو پیام هم بخت میگه من سختمه نمیتونم و تو میخایی باز شروع کنم

اگه میخایی تلاش کنه باید ب این باور برسع تموم شده برات پس سرد و کوتاه حرف بزن

نه عزیزم تو پیام هم بخت میگه من سختمه نمیتونم و تو میخایی باز شروع کنم

اخه ب من گفت بینیم همو گفتم ک چی؟

بعد گفت چرا میگی ک چی گفتم چون منو تو نمیتونیم دوست باشیم یا باید تلاشی کنی درست کنی یاهم بری چیزی بین این دوتا نیست اونم‌گفت سخته منم گفتم دور منو خط بکش

بد گفتم؟