2777
2789

من چندتا از موضوعایی که این حسو بهم داده رو میگم : 

من موهامو کوتاه کردم بعد از هرکی نظر پرسیدم گفت قشنگ شده حتی تو سایتم گذاشتم و خب ذوق داشتم بعد دوستم دید اینارو نوشت : وای مهدیییس ریدییی ولی خب نه زیاد! بعد اون گفت ناراحتتت نباااااش موعه دیگه بلند میشه(ناراحت نبودم خوشحال بودم) گفتم ناراحت نیستم همینجوریشم بعد گفت آها خوبه با ایموجی خنده

بعد یجا دیگه من قدم یکم کوتاه تر از اونه 159 سانته قدم ، من بابت قدم ناراحت نیستم چون هم خوذم مشکلی ندارم(قبلا خیلی حساس بودم روی این‌موضوع) هم پارتنرم در این باره خیلی از قدم خوشش میاد و بهم اعتماد بنفس میده ، یکی درباره همین موضوع و اندامم یه چرتو پرتی بهم گفت ، دوستمو نمیدیدی خودشو داشت جرررر میداد بزور میخندید و من سایلنت یودم کاملا

و از این قبیل رفتارا

از نظر درسی و نمره اون از من بالاتره میشه گفت

از نظر ظاهر و اندام نه 

حسود ک هچ عقده ای و سم هست

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حذفش کن از زندگیت😂

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

قطع رابطه کزدم یه مدت ، یه غلط کردن افتاد و الان بازم همون‌طوریه

بنظرم بلاکش کن و گوش نگیر چون ادم سمی هست و بهت ضربع میزنه

جدی؟ مثلا خودشو مهربون نشون میده که من خوبتو میخوام

الکی میگه روششه 

آخه تو کلاس میبینمش درروز بلاکش کنم خیلی بد میشه اسممو تو دانشگاه بد در میبرونه دنبال حاشیه نیستم

ببین کم کم دور شو مثلا پیام میده چن ساعت بعد میگه بیرون بهانه بیار اینطور بدون حاشیه تمام میشه عادی

مرسی بابت نظرت🤍

خواهش❤️

ببین کم کم دور شو مثلا پیام میده چن ساعت بعد میگه بیرون بهانه بیار اینطور بدون حاشیه تمام میشه عادی

باشه عزیزم سعیمو میکنم ، میخواستم مطمئن بشم و قضاوتش نکنم

مرسی ازتتت

باشه عزیزم سعیمو میکنم ، میخواستم مطمئن بشم و قضاوتش نکنممرسی ازتتت

مطمئن باش ..