2777
2789
عنوان

باردارا میشه بیاین

114 بازدید | 17 پست

به نظرتون کار ماما با کار دکتر فرق داره؟؟

من برا نوار قلب رفته بودم بیمارستان گفتم من درد و انقباض نامنظم دارم چکار کنم منظم بشه ، گفت میخای معاینت کنم یا که فردا برو پیش دکترت اگه صلاح دونست معاینت کنه 

الان اومدم خونه میگم کاش اجازه میدادم معاینه کنه باز فردا شب باید برم مطب چقدر هزینه کنم که یه معاینه کنه...

دکتر بهتره قطعا 

من واقعیت خیلی ماما رو قبول ندارم 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز سر همه بارداری‌هام تحت نظر پزشکم هستم و برای زایمان‌هام هم دکترم خداروشکر بالا سرم بود.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

با اجازه صاحب تاپیک(اگه ناراصی هستین بگین پاک کنم.)

ختم حدیث کسا داریم.هدیه به امام حسن مجتبی 

ان شالله حاجتتون روا🥰آخرین تاپیکم

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
اگه خونریزی بشه چی

من همراه با خونریزی بود چیزی نشد تازه تا بیمارستانی که زایمان‌کردم یکسان فاصله بود،طبیعی میخوای یا سزارین؟

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓