2777
2789

واقعا مرسی دوستم ✨🍓

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاحالا نرفتم من ، لباس محلی میپوشن همشون؟

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

کلا جنوب واقعاااااا قشنگ و انرژی بخشه شهرها مردمشون ماهن خودم جنوبی نیستم متأسفانه

ممنونم باور نمیشه شما از ما خوشتون میاد 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

تاحالا نرفتم من ، لباس محلی میپوشن همشون؟

من بندرم همه که نه ۵۰درصد اره ۵۰درصد نه

ولی بیشتر فکر نکنم بپوشن من زیاد بیرون نمیرم کلا

چرا خوشمون نیاد؟؟هرجا انسانیت و مهربونی ببینیم خوشمون میاد شما خیلی آدم حسابی هستین

مرسی مرسی