2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان خوش اومدید خوشحالم که خاطره خوب دارید از بندر. الان که زمستونه خود ما بندری هاام عاشق اینجایی ...

خیلی ممنون مهربون

آره واقعا تابستونا همیشه میگم جنوبی ها چی میکشن از این گرمای طاقت فرسا

اینجا باید همه کولر گازی داشته باشن؟

یا کولر آبی هم جواب میده؟

برا حاجت دلم یدونه صَلوات میفرستی؟😔💛

خیلی ممنون مهربونآره واقعا تابستونا همیشه میگم جنوبی ها چی میکشن از این گرمای طاقت فرسااینجا باید هم ...

خیلی جاها گازی دارن ما خودمونم کولر گازی داریم فکر کن تو تابستون سه تا تو خونه روشنه ولی جواب نمیده بازم عرق میکنی🤐ولی اکثرا الان اسپیلت دارن اون خیلی بهتر خنک میکنه. 

اتفاقا منم چندروز پیش رفتم عااالی بود

مخصوصا هرمز و جزایر ناز و دلفینا😍

خود بندرعباس این ابشارای جدیدتون خیلی قشنگه😍

دریای تمیز ابوموسی هم حرف نداره😍

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞