2777
2789
عنوان

پسرم هفت ماهشه

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 28 پست

بچه اول به شدت وابسته به مادر هست، الانم فک میکنه تو میری دسشویی یا حموم.... دیگه نمیای، واسه همین از ترس از دست دادن شما گریه میکنه که کاملا طبیعی هست، سعی کن کنار بیای، تا یکسال و نیم خیلی بهتر میشه، و اینکه چون بچه اول هست وابستگی بیشتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اول به شدت وابسته به مادر هست، الانم فک میکنه تو میری دسشویی یا حموم.... دیگه نمیای، واسه همین ا ...

خب من موهام بلنده حداقل باید ۴۰ دقیقه تو حموم باشم خودشو میکشه بیرون تازه وقتی شوهرم خونه ست میرم حموم نمی تونم هم ببرمش تو حموم خب اذیت میشه این همه مدت تو حموم

بی صبرانه منتظرتم آروانم
خب من موهام بلنده حداقل باید ۴۰ دقیقه تو حموم باشم خودشو میکشه بیرون تازه وقتی شوهرم خونه ست میرم حم ...

دیگه مادر شدی، منم حمومم تند تند و سریع هست، میتونی موهاتو کوتاه تر کنی، یا کلا یه حموم سریع بری بیای

حتی باباش هم که یکم با من بلند حرف بزنه میزنه زیر گریه

دختر منم همینطوره من بلند حرف بزنم مشکلی نیست باباش بلند صحبت کنه گریه میکنه.‌ تا سرویس بهداشتی باید به زور برم الان شونره ماهش تموم شده یکم بهتر شده و اگه سرش گرم باشه میتونم یکم به کارم برسم.. مامان من میگه اگه بچه های زمان ما اینقد اذیت میکردن که ما این همه پشت هم نمیاوردیم هرچی بچه میبینم کولیکی و رفلاکسی

دختر منم همینطوره من بلند حرف بزنم مشکلی نیست باباش بلند صحبت کنه گریه میکنه.‌ تا سرویس بهداشتی باید ...

آره بخدا من خودم آروم بودم شوهرم اما جلب و شر  پسر من که به شوهرم رفته

بی صبرانه منتظرتم آروانم
آره بخدا من خودم آروم بودم شوهرم اما جلب و شر پسر من که به شوهرم رفته

خداحفظش کنه ان شاءالله.. راه که بیفته و تعادلشو که پیدا کنه بیشتر میره دنبال کنجکاوی خودش و یکم وقت پیدا میکنی

هر چی بگی از شانس من کم گفتی

شانس نیس. سعی کن زیاد خونه تنها نمونی . بیشتر تو جمع باش اجازه بده با بچت ارتباط بگیرن یا بغلش کنن. با ادمای بچه دار رفت و امد کن. خلاصه هر جی بیشتر بشینی خونه اوضاع بدتر میشه

اره مداوم تو بغلم اما من شیر خودمو بهش ندادم چون خشک شد شیر خشک میخوره

خو همون بغل خودت بودن وابستش کرده سعی کن خونه مامانت ک میری ب بقیه بگو بیان باهاش بازی کنن تا ب بقیه هم عادت کنه