2777
2789

خواننده خاموشم سالهاست 

ازدواج کردم یه پسر دارم طلاق گرفتم دیوووونه شدم بخاطر بچه م میخام دیگه هیچوقت ازدواج نکنم و به خاستگارام بگم مشکل دارم و یجوری همه رو ببرم به سمت که مریضم  و توانایی  زنانگی ندارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا...چرا برای کاری که دوست نداری میخوای روی خودت عیب بذاری؟

با آبروی خودت بازی نکن....بچه ات هم بزرگ بشه ممکنه اذیت بشه از حرف مردم

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

حالا خواستگارات فکر کنن کلا قصد ازدواج نداری چه اشکالی داره ک بخوای ب همه بگی مشکل داری

بعدم اصلا اجازه نده بیان برای صحبت ک بخوای چنین حرفایی بزنی و خودتو انگشت نما کنی بگن شوهرش حق داشت بره

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

خب بچه که باشه ازدواج دوم خیلی زریسکههمین دو هفته پیش دختر بوکانی رو اینجوری کشتن، چند روز پیشم عکس ...

باباش خیلی با من بد بود اگ ازدواج کنم میترسم با بچه م بد بشه

چرا ؟؟

چون حق زندگی داری انسان یک بار زندگی میکنه و باید شادو خوشبخت باشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

وا...چرا برای کاری که دوست نداری میخوای روی خودت عیب بذاری؟با آبروی خودت بازی نکن....بچه ات هم بزرگ ...

واقعا ؟؟ خب خیلی خاستگار دارم نمیخام بچه م احساس دوری بیشتر بکنه 

حالا خواستگارات فکر کنن کلا قصد ازدواج نداری چه اشکالی داره ک بخوای ب همه بگی مشکل داریبعدم اصلا اجا ...

اینم هست ولی اگ بهمه دارم ازدواج میکنم مطمئنم بچه م اذیت میکنه میخام هم کاری بکنم که همه دست از سرم بردارن هم بچه م در آرامش باشه 

هیچیش نیست خودم عذاب وجدان میگیرم پسرم پیشم نمیاد با باباشه اگ ازدواج کنم دیگه خیلی از من دور میشه ۹ ...

خب پیشتم که نیست 

نه اشتباه نکن اون بزرگ میشه میره سر زندگیش 

موقعیت خوب بود ازدواج کن 

پسرتم بهش سربزن 

براش خرج کن و بهش محبت کن 

دیدم تو خانواده جدا شدن چقدر عشق میکنن بابا و مامان براش خرج میکنه زن باباهه هم تازه دوسش داره و پیش مادرشه