2777
2789
عنوان

میخام برای همیشه خودم از نیاز جنسی مبرا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 52 پست
فرهنگ اینجا هنوز عقب دنیاست هم سن های من نباید مجرد بمونن یاباید خیلی با سواد باشن که بتونن برن یه ش ...

تازه فهمیدم قضیه چیه. در واقع این استدلال برای خانواده می خواهی که دست از سر اصرار برای ازدواجت بردارند. حالا مقاومت کن یه مدت. چند سالت هست شما؟ امکان درس خوندن و دانشگاه قبول شدن نداری؟ یه چند سالی بتونی اینجور برای خودت وقت بخری. برای آینده ات هم خیلی خوبه. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه فهمیدم قضیه چیه. در واقع این استدلال برای خانواده می خواهی که دست از سر اصرار برای ازدواجت بردا ...

همین ... دقیقا 

لیسانس دارم  کمی پول دارم همش تو فکرم از ایران برم اما متاسفانه پولم اون اندازه نیست چون هیچی بهم نداد مهریه و اینا 

خونواده خومم ندارن بدن تنها گزینه پیش رو ازدواجه که اونم بقیه صلاح میدونن اما خودم متنفرم از همه میخام تنها باشم 

عزیزممم حتما خیلی خانم با کمالاتی هستی بگو قصد ازدواج ندارم یا شرایطشو ندارم و رد کن

ممنون لطف دارید شما 

😥😤خیلی سیریشن حتی به خودم تهمت زدم که دوست پسر دارم اما کسی باور نمیکنه زومن رو ازدواج با من حالا یشاید باورش براتون سخت باشه ولی واقعیته 

اگر از لحاظ فرهنگی همیچین موقعیتی با اطرافیان و خانواده داری که عزیزم با این حرفاس که میخوای بزنی بدتر خودتا انگشت نما میکنی  

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  
اگه جو شهرتون اینجوره که بیشتر داری ابروی خودتو میبری با همچو دروغی...شفاف بهشون بگو بخاطر شرایط پسر ...

محتاج دعا هستم چون دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه واقعا کم آوردم دیگه نمیتونم مقاومت کنم 

همین ... دقیقا لیسانس دارم کمی پول دارم همش تو فکرم از ایران برم اما متاسفانه پولم اون اندازه نیست ...

یکهو به فکر از ایران رفتن نیفت. به نظر من سریع دست به کار شو سعی کن فوق لیسانس یه شهر دیگه قبول بشی. این بهترین کار هست. شهرت هم دور نباشه که بتونی به بچه نزدیک باشی.
برای خلاص شدن از دست خانواده ی راه های دیگه غیر از خارج رفتن هم هست. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

اگر از لحاظ فرهنگی همیچین موقعیتی با اطرافیان و خانواده داری که عزیزم با این حرفاس که میخوای بزنی بد ...

چی بگم خودمم اعتماد بنفس کافی ندارم گم شدم چند ساله با اینکه میدونن حالم خوب نیست میدونن نمیخام ازدواج کنم میدونم شرایطم اینجوریه اما ازدواج نکردنم براشون سر خوردگیه اما من خوشحالم که از حبس آزاد شدم 

یکهو به فکر از ایران رفتن نیفت. به نظر من سریع دست به کار شو سعی کن فوق لیسانس یه شهر دیگه قبول بشی. ...

جو خونوادم سمه 

کاش میشد یع خونه نه حتی شده ده متر باشه اما توش آرامش داشتم 

چرا رو خودت عیب می زاری بگو نمی خوام ازدواج کنم شرایط ندارم با یه بچه

اینجوری برای همیشه بریده میشه هر کی هم بیاد خودشون رد میکنن منم اعصابم بهم نمیریزه همسرم سابقم میره ازداج میکنه بچه م میاد پیشم 

منم بیشتر میتونم بهش برسم