2777
2789
عنوان

دوست دارم گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 53 پست
من نگفتم شوهرم ادم کثیفیه.گفتم اگه جای من بودید چیکار میکردید.اتفاقا شوهرم بسیار ادم خوبیه

منم نگفتم شوهر شما....

گفتم ذات مردها اینجوریه.یعنی اگه آب ببینن شناگرهای ماهری هستن

آنقدر به مردم این زمانه بی اعتمادم که میترسم هرگاه از شادی به هوا بپرم زمین را از زیر پایم بکشند....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی چیزی از دهنش پریده.بنظرم خوبه که ناراحتیت رو نشون دادی ولی دیگه جمعش کن.زیاد کشش نده که زیاد لوس ب ...

اخه پیش مادرشوهرمینا این چرت و پرت رو گفت.اونا هم صددرصد خوشحال میشن که شوهرم هم مثل اونا باشه

ابششش بدممم میاد اینجوری حساسید و گیر میدید . منو همسری میشینیم کلی از چرت و پرتا میگیم و میخندیم و کلی هم بهمون خوش میگذره . وقتی میدونم یه اخ بگم شوهرم واسم میمیره و زنده میشه خب حالا ۱۰بار بگه میرم یه زن دیگه میگیرم . 

اوقات تلخی نکن . ولی یجوری بدون ذولانی شدن و دادو بیداد حالیش کن چقدر حرف زشتی زده و خودشو کوچیک کرده تا دوزاریش بیوفته تکرار نکنه . تاکیید میکنم بی دادو بیداد و فحش کاری و طولانی شدن بیش از ۱ روز . زد هم خام نشو . گربرو دم حجله بکش 

اخه پیش مادرشوهرمینا این چرت و پرت رو گفت.اونا هم صددرصد خوشحال میشن که شوهرم هم مثل اونا باشه

عیب نداره .تو برو بعد اومدی خونه اصلا خواستی قهرتو ادامه بده.الان که داری بدتر خوشحالشون میکنی با ناراحتیت

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

وای منم جدیدا این مشکل راباشوهرم پیداکردم دلش میخواد حرفایی بزنه که من حساس بشم میبینه من عکس العملی نشون نمیدم خودش میگه چه حرفز زدمااا الان کلی تو فکر میری که منظورم چی بوده و بعد میخنده درصورتیکه من اصلا حرفی که زده برام اهمیتی نداشته به نظرتون علتش چیه؟