2777
2789
عنوان

عمل بلفا کردم دو روزه

337 بازدید | 17 پست

یکی از پلکام اصلا خوب بسته نمیشه.دو سه میل بازه. انگار یکی گرفتش از بالا نمیزاره پلک بزنم. دارم دیوونه میشم دیگه. کسی تجربه داشته؟

🌷توکلتُ علی الله🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مگه مجبورید برای زیبایی به‌هرکاری دست بزنید .اینقد دنیا پزازعملو ژل و بلفارو و ... شده ،ادم حالش ...

عزیزم معیارهای هر فردی برا زندگی متفاوته

یکی برای زیبایی خرج میکنه 

اون یکی مثل خواهر شما برا اسلیو

یکی دیگه برا سفر و....

قرار نیست چون سبک زندگی شخصی رو نمی پسندیم بهش توهین کنیم

عزیزم معیارهای هر فردی برا زندگی متفاوتهیکی برای زیبایی خرج میکنه اون یکی مثل خواهر شما برا اسلیویکی ...

عزیزم‌قبل اینکه‌بخاطر یه کامنت بری کل تاپیکای منو بگردی تا یچیزی دستگیرت بشه ،باید بگم‌خواهرم بخاطر سلامتی ،انجام داد نه‌بخاطر زیبایی  ومصنوعی بازیهایی که تازه مد شده .توهینی نکردم‌.نظرم رو‌گفتم !

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
خب مگه مجبورید برای زیبایی به‌هرکاری دست بزنید .اینقد دنیا پزازعملو ژل و بلفارو و ... شده ،ادم حالش ...

کی گفته بلفا فقط مال زیباییه؟؟اتفاقا جنبه درمانی داره که علت عمل من بوده.  اگر میخواستم زیبایی باشه که لیفت شقیقه و هزارتا کار دیگه بود. لابد مشکلی داشتم

قبل نظر دادن فکر کنید بد نیست

🌷توکلتُ علی الله🌷

هزینه عملت چند شد ؟و کدوم شهر ؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗