2777
2789
عنوان

به بچه‌های بدغذاتون چی میدید

415 بازدید | 40 پست

دخترم خیلی خوب بودها، امسال مریض شد بعد از اون خیلی بدغذا شده...گشنه میشه غذا رو میبینه جیغ می زنه آخرش هم نون خالی، نون و کره یا نهایت تخم مرغ میخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر بزرگم ب شدت بد غذاست

تا کوچیک بود با نون خشک یا مرغ کبابی بزرگش کردم

یعنی جز این دوتا چیزی نمیخورد

الان ۵سالشه

اگر نخوره میگم خوب گشنه بمون،یجورایی اخلاق بدشو گذاشته کنار هرچی باشه میاد میخوره،شاید کم باشه ولی میخوره

کوچولو شما هم اگر هنوز متوجه نیس  هرچی که دلش میخواد همونو بده ان شاءالله بزرگتر بشه درست بشه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

به عنوان تجربه ی دو تا فرزند بهت میگم

ولش کن به حال خودش

گرسنه ش بشه ، خودش غذا میخوره

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
سه سالشه خیلی خوب بود، به هیچی نه نمی‌گفت الان دو ماهه اینجوری شده

این ویروس جدیده رو گرفت ؟!

من گرفتم بعد از اون از همه چیز بدم میاد 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

آخه سبزیجات، میوه، گوشت چی؟

کلن بروکلی آبپز کن با نمک بده بهش میوه هم خورد خورد کن عین سالاد بده بهش

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

من پسرم از گوشت و مرغ و ماهی فراریه😭😭😭حسرت به دلم مونده بگه من کباب میخوامنه آجیل میخوره نه میوه ...

آره به خدا! این الان یه هفته جز تخم مرغ و کره عسل لب به هیچی نزده اینارم دیگه از ناچاری و گشنگی خورده

سه سالشه خیلی خوب بود، به هیچی نه نمی‌گفت الان دو ماهه اینجوری شده

بیش فعال یا کم بود توجه و تمر کز نداره اینا باعث میشه غذا نخورند علایمش هم از 3 سالگی شروع میشه 

پسر منم اینجوری بود تا اینکه فهمیدم بیش فعاله 

آره به خدا! این الان یه هفته جز تخم مرغ و کره عسل لب به هیچی نزده اینارم دیگه از ناچاری و گشنگی خورد ...

بعد دیدی وقتی خودمون میخوریم چه عذاب وجدانی میگیریم؟

من همش میگم چرا من باید اینا رو بخورم پسرم نخوره😢