الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه باردار باشی احساس میکنی که سینه هات کمی درد میکنه....سردرد بی مورد داری....من اینطوری ام...شانزدهم قراره پری شم...فردا میخوام بی بی بزنم.....دعامکنین
من سه روز پیش استفاده کردم و مثبت کمرنگ شد و روز بعد امتحان کردم و منفی شده و الان یک روز از موعد پریودیم میگذره.اما میترسم دوباره امتحان کنم. برام دعا کنید . البته سر سینه هامم یکم سفت شده و درد میکنه
من خسته بودم همش حوصله نداشتم تا يه هفته،بعد يه روز ديدم از ظرفاي تو سينك داره حالم بهم ميخوره دسر درست كرده بودمو تو يخچال ميديدم حالم بد ميشد اوق ميزدن بعد بهم گفتن بيبي چك بزن خودمم بدجور به دلم افتاده بود الانم٨هفتمه ولي همش احساس ميكنم افسردم الكي گريه ميكنمو از زندگيم تا اميدم با اينكه مشكلي نيس خداروشكر تو زندگيم وضعيته بدي ميگذرونم😢همش حالت تهوع
من داخل سونو میگه یک چیزی تو رحمته که می تونه ساک حاملگی باشه
ولی ازمایشم منفیه....
پس اگه حامله نیستم ...
اون چی تو رحم؟؟
خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍