مردآلفا_جنتلمن_خاص مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 260 عنوان سلام حی علی الصلوة یوم الجمعه 238 بازدید | 20 پست سلام. إن شاءالله طاعات قبول. رفتن به نماز جمعه مورد تاکید قرآن کریم هست، در سوره جمعه. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم روزه داران دمتون گرم افطار نوش جان و عید فطر مبارک 1403/11/19 | 12:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مردآلفا_جنتلمن_خاص مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 260 برای خانم ها نیست اشتباه اومدی سایت زنونه سلام. برای همه اس، نگفتم واجب گفتم تاکید شده و برای همه هم خانم هم آقا.ضمنا اینجا مختلطه روزه داران دمتون گرم افطار نوش جان و عید فطر مبارک
مردآلفا_جنتلمن_خاص مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 260 منفور ترین کاربر سایتکاش بمیری چیزیکه واس من خواستی در حق خودت باشه توام با رنج ....اسم کاربری لایق و مناسبی گذاشتی دیگه هم پیام نده چون نمیخونم حالا بمون سوزان سوزان روزه داران دمتون گرم افطار نوش جان و عید فطر مبارک
گورباخر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1189 چیزیکه واس من خواستی در حق خودت باشه توام با رنج ....اسم کاربری لایق و مناسبی گذاشتی دیگه هم پیام ند ... بی سوادی دیگه دست خودت نیستگورباخر یه اصطلاح برای گربه های خنگهخودت بسوزی مرتیکه الدنگ
مردآلفا_جنتلمن_خاص مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 260 منفور ترین کاربر سایتکاش بمیری @niniyar این به چه حقی میاد تاپیک من ورود میکنه و توهین میکنه؟؟؟تاپیک من چه ربطی به ایشون داره؟ اصلا من کجا کاری باهاش داشتم؟مگه ایجاد تنش و کاربرآزاری تخلف نیست؟ ایشون مشکلش با من چیه؟ لطفا رسیدگی کنید. ممنونم. روزه داران دمتون گرم افطار نوش جان و عید فطر مبارک
گورباخر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1189 @niniyar این به چه حقی میاد تاپیک من ورود میکنه و توهین میکنه؟؟؟تاپیک من چه ربطی به ایشون داره؟ اصل ... 🤣
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 129153 نه نگرفتم مخصوصا اینو ببین الان میره تاپیکات رو شخم میزنه کامنت های صد قبل رو لایک میکنه بیچاره دنبال توجه و جلب نظره فقط سایت از صدا پر است و از حرف خالی