2777
2789

روز هفتم هستم هییییچ علائمی ندارم

بقیه خانما که شماره هاشون رو گرفتم علائم دارن

سینه درد و زدن زیر شکم دارن

اما من مثل بار اول آی یو آی که کردم هیچ علائمی ندارم😔😔

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوز ک زوده برا علائمعزیزم ای یو ای درد داره موقع انجام؟ من بعد عید باید برم

بدنا باهم فرق داره ما ۷ نفر بودیم من خیلی درد داشتم چون رحمم بسته بود برام بازش کرد بقیه درد نداشتن

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

انشالله ک مثبتی . به علائم نیست خیلی.

خانما که باهاشون بودم میگن زیر دلمون میزنه یکیشون میگه سینه درد دارم اما من هیچی

سلام عزیزم انشاالله به زودی باردار میشی و یا تا الان مثبت شده باشی.

من هم مشکل ناباروری دارم اگر ممکنه در مورد هزینه ها و اینکه اگر منفی بشم دفعات بعد رو از اول باید پول بدم یا کمتره راهنماییم کنید

سلام عزیزم انشاالله به زودی باردار میشی و یا تا الان مثبت شده باشی.من هم مشکل ناباروری دارم اگر ممکن ...

سلام من ک منفی شدم دوبار رو

هزینش با ویزیت و سونو و دارو نهایتا بشه ۳ تومن که دولتی کمتره

یعنی هر بار ۳ تومن؟ منطورم اینه برای هر دفعه هزینه کامل گرفته میشه؟ یا همون هزینه اولیه س

بله هر دفعه جدا هست

اینا که میگم هزینه هاشه که هر دفعه جداس

۱ ویزیت

۲ پول سونو

۳ پول دارو که آمپول و اینا داره بستگی به بدن داره دارو ها من هر دفعه میشه ۶۰۰ 

۴ داروهارو که استفاده کردی دوباره میری سونو و ویزیت میدی

۵ روز آی یو آی پول میدی و کمی وسیله میگیری که توی بیمارستان های دولتی هرچی اینجا میگم نصفه شایدم کمتره من نیمه خصوصی رفتم

۱و۶۰۰ خود آی یو آیه با همه مراحل بالا ک گفتم جمعا ۳ و این حدودا میشه

بله هر دفعه جدا هستاینا که میگم هزینه هاشه که هر دفعه جداس۱ ویزیت۲ پول سونو۳ پول دارو که آمپول و این ...

سلام عزیزم.شما حلوا گیاهی استفاده کردین چطور بود؟چند دوره خوردین؟

یقین دارم که بهترین روزا میان  
سلام عزیزم.شما حلوا گیاهی استفاده کردین چطور بود؟چند دوره خوردین؟

خیلی خوب بود من اراده نداشتم که دوباره بگیرم ولی با مصرف نیم کیلوش خودم طبیعی پریود شدم