2777
2789
خیلی ممنون از جوابتمن یکبار انجام دادم منفی شد و کلی اذیت شدم.۱۴ تا تخمک داشتم نه تاش جنینی شد که فق ...

منم انتقال منفی داشتم تو کلینیک مام

من این بار در مجمع ۱۰ تا تخمک داشتم که ۹ تاش جنین شد(۲ بار پانکچر شدم اصطلاحا بهش میگن تجمعی).از این ۹ تا ۴ تاش پسر شد.یه دونه هم میذارن اگر بخوای ولی خب خیلی توصیه نمیکنن چون با دو تا گذاشتن در اصل شانس بارداریتو افزایش میدی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره منم آی وی اف کردم.الان ماه ششمم هنوزم شیاف و انوکسان یک روز درمیان استفاده میکنم

به سلامتی

مبارکت باشه.

اوووووه

یعنی تا ۶ ماه باید استفاده کرد!

فکر میکردم تا ۳ ماهگی لازمه!

الهی راحت زایمان کنی و پسرتو سالم بغل بگیری.

به سلامتیمبارکت باشه.اوووووهیعنی تا ۶ ماه باید استفاده کرد!فکر میکردم تا ۳ ماهگی لازمه!الهی راحت زای ...

آره من که از آمپول میترسیدم الان خودم خودمو آمپول میزنم..

دکتر من ک میگف تاآخر بارداری لازمه.

مرسی عزیزم همچنین

منم انتقال منفی داشتم تو کلینیک ماممن این بار در مجمع ۱۰ تا تخمک داشتم که ۹ تاش جنین شد(۲ بار پانکچر ...

ببخشید تخمک کشی تجمعی چه فرقی با عادی داره

یه سوال دیگه در ای وی اف که انجام دادم ۱۴ تخمک یه هو از من گرفت به نظر منی که با دارو ۱۴ تا تخمک دادم ۹ تاش موند امکانش هست دارو نزنم که ذخیره تخمک خراب نشه 

ببخشید تخمک کشی تجمعی چه فرقی با عادی دارهیه سوال دیگه در ای وی اف که انجام دادم ۱۴ تخمک یه هو از من ...

تخمک‌کشی تجمعی برای شرایطی هست که با هر بار دارو گرفتن نهایت ۴ یا ۵ تا تخمک ایجاد میشه و این برای تعیین جنسیت مطلوب نیست.بنابراین میگن دوباره پانکچر بشی و تعداد جنین‌های بیشتری که تشکیل شد تعیین جنسیت میکنن.متاسفانه بدون دارو تخمکی بیش از یک یا دو تا در ماه تشکیل نمیشه بنابراین شما مجبوری باز دارو بگیری.

و اینکه فکر کنم چون ۱۴ تخمک بود اسپرم همسرم به نسبت کم شد و از ۱۴ تا ۹ تا جنین و فقط یه پسر تشکیل شد ...

نه اسپرم همسرت کم نبوده،اسپرم معمولا ۴۰ یا ۵۰ میلیونه.دلیل اینکه تمام تخمک‌ها جنین نمیشه می‌تون پوچ بودن تخمک یا مثلا کامل نبودن شکل اسپرم یا اندازه‌ی کوچیک تخمک باشه.خیلی از تخمک‌ها موقع پانکچر اسیب میبینن و از بین میرن.

نه اسپرم همسرت کم نبوده،اسپرم معمولا ۴۰ یا ۵۰ میلیونه.دلیل اینکه تمام تخمک‌ها جنین نمیشه می‌تون پوچ ...

ممنون دوستم که جوابمو کامل میدی من فروردین میخوام اقدام بکنم و بخاطر خاطرات بد قبل و عدم موفقیت میترسم .

اینکه بقیه افراد مثل خودم میبینم که موفق شدن خوشحال میشم.

امیدوارم بچه ای بدنیا بیاری که مایه افتخار خودشو و پدر مادرش بشه

ممنون دوستم که جوابمو کامل میدی من فروردین میخوام اقدام بکنم و بخاطر خاطرات بد قبل و عدم موفقیت میتر ...

ممنونم عزیزم برای دعای خیرت.

هر کمکی از من برمیومد حتما بهم بگو.

امیدوارم پروسه‌ی پیش روت عاااالی پیش بره.