2777
2789
عنوان

همین الان این آقا رو شستم پهن کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 39 پست
من هیچ جا توی این ۲۷سال سنم در مقابل بیشعوری سکوت نکردم راضی هم هستم

من خیلی دیر به دیر میام این سایت از بس که هم فضا هم قوانین اینجا افتضاحه 

ولی الان این جمله شما نشون داد آدم حسابی هم تو این سایت هست، زیاد هم هست. آفرین. خوب کردی. سکوت در برابر بیشعوری و ظلم خودش کمک به گسترش‌شون هست.

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

اون خواسته نمک بریزه

بهترین واکنش بی تفاوتی و ترک محل بود

نه دهن به دهن گذاشتن یه ادم بقول خودت هیز

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا معیارشو اونی که از بیرون نگاه میکنه میفهمه...کامنت اکثرا هم همینه..حالا شما پافشاری کن..موفق ...

اینجا خیلی ها دیدن چیشد کیف هم کردن 

کامنت برابره اتفاقا 

خیلی ها هم راضین 

شما سکوت کن 

من نمیتونم من ادب میکنم 

قراره بیشعورایی که باهاشون مواجه میشم رو ادب کنم بی اعتنایی و جواب ندادن فقط و فقط پررو ترشون میکنه ...

ن دیگه اشتباهت همینجاس

مردا رو هنوز نشناختی درست

اوکی هرجور راحتی

اگه میخای فقط خودتو خالی کنی همینجوری دهن ب دهنشون بذار

اما اگه میخای کاری کنی ک ب اون یارو بربخوره بی توجه ازش رد شو

اینجوری غرور مردونشو لگد مال کردی

یهو چش وا کردیم دیدیم دلمون واسش ریخت،مث برگای پاییز🍂🍂🍂                                            

اینجا خیلی ها دیدن چیشد کیف هم کردن کامنت برابره اتفاقا خیلی ها هم راضین شما سکوت کن من نمیتونم من ا ...

اونایی ک گفتن ایول مطمئن باش تو موقعیت شما اینکارو نمیکنن،در ضمن تو وقتی تاپیک میزنی باید نظر مخالفتم بشنوی،اینکه همه باید موافقت نظر بدن خودش یه مرحله خیلی بالائه بیشعوریه...

من خیلی دیر به دیر میام این سایت از بس که هم فضا هم قوانین اینجا افتضاحه ولی الان این جمله شما نشون ...

خب الان همه خانوما تصمیم گرفتن منو ارشاد کنن که سکوت کن 

دهن به دهن مرد نزار 

ببین حاضرم قسم بخورم زنه این آقایی که باهاش بحث کردم دقیقا یکی مثل همیناس که داره به من میگه اشتباه کردی جواب دادی 

چون دقیقا خودشون سکوت کردن و میدونن اتفاقا افکار شوهرشون یه همچین چیزیه 

من شوهرم از دور داشت میومد دید من چجور جواب این یارو رو دادم کیف کرد بخدا 

گفت خوشم میاد نمیزاری کسی حرف مفت بزنه بعد اینا میگن دهن بع دهن مرد گذاشتن غلطه 😑😑😑

اونایی ک گفتن ایول مطمئن باش تو موقعیت شما اینکارو نمیکنن،در ضمن تو وقتی تاپیک میزنی باید نظر مخالفت ...

اره احتمالش زیاده بقیه اینکارو نکنن چون اعتماد به نفسشو ندارن چثن جرعتشو ندارن چون دقیقا مثل شما یاد گرفتن سکوت کنن چون توی همچین خانواده هایی بزرگ شدید که دائم گفتن هیس جواب نده بزرگ تره جواب نده مرده جواب نده شوهره جواب نده باباته 

بابای من همسر من گفتن هر جا توهین شد وایسا از خودت از شخصیتت دفاع کن ما تا تهش هستیم 

ولی اوکی دیگه جواب نده من بیشعورم 

تو خوبی تو سکوت کن 

ن دیگه اشتباهت همینجاسمردا رو هنوز نشناختی درستاوکی هرجور راحتیاگه میخای فقط خودتو خالی کنی همینجوری ...

من قطعا میتونم ادعا کنم خیلی بیشتر از خیلیا اقایون رو میشناسم چون به واسطه شغلم خیلی با اقایون در ارتباطم 

اقایون عادت کردن به سکوت خانوما و هیچ جور تو کتشون نمیره کسی جوابشونو بده قشنگ غرورشون لگد مال میشه وقتی میبینن یه زن تو روشون در میاد 

خب الان همه خانوما تصمیم گرفتن منو ارشاد کنن که سکوت کن دهن به دهن مرد نزار ببین حاضرم قسم بخورم زنه ...

اتفاقا کار درست رو شما میکنی. فقط ۳۰درصد خانما مثل ما باشن و به موقع جواب محکم و قاطع بدن این آقایون برای اون ۷۰درصد باقی هم احترام بیشتری قائل میشن.

رشد شخصیتی و اجتماعی و عاطفی اکثر خانمها هنوز اینقد زیاد نیست که اینو بپذیرن. بیخود جامعه مون این همه رنجور و بیمار نیست دیگه....

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️