2777
2789
عنوان

همین الان این آقا رو شستم پهن کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 39 پست
اون دوتا میخواستن نمک بریزن کار شما افتضاح بود در شان یه خانم محترم این مدل حرف زدن نیست...

اتفاقا خانم محترم از شخصیتش دفاع میکنه 

خواست نمک بریزه نمک دون رفت داخلش دیگه از این گوها نمیخوره 

از نظر شما خانم محترم همیشه باید لال باشه 

نه من اینجوری یاد نگرفتم در هر لحظه در مقابل چیزی که توهین امیز باشه وایمیستم‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کل کل نکردم دهنشو گل گرفتم‌

آفرین🫥

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
اتفاقا خانم محترم از شخصیتش دفاع میکنه خواست نمک بریزه نمک دون رفت داخلش دیگه از این گوها نمیخوره از ...

خانم محترم میتونه خیلی شیک و با شخصیت جواب بده...الان نمکدون داخلش نکردی واقعا فقط فشاری شدن خودتو نشون دادی،میتونستی بگی حالا اگه به شما زن دادن اوکی نگیر...کاملا مودبانه طرف قهوه ایی میشد

عاشقتم دختر😂😂❤️❤️❤️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
من عاشق دعوا کردن با مردا هستم کلی حال میده

🤣🤦‍♀️

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

اصلا لازم نبود دهن ب دهنش بذاری

اون ی چیزی گفته ک تو فقط جواب بدی

مردا از جواب خانوما لذت میبرن حتی اگه ب قول خودت شسته باشی اونو

پس بی محلی بهترین جوابه

من ب قربان ط،وحالت جذاب نگاهت😘😘😘😘                          

خانم محترم میتونه خیلی شیک و با شخصیت جواب بده...الان نمکدون داخلش نکردی واقعا فقط فشاری شدن خودتو ن ...

شما باید میبودی میدیدی طرف خراب شد یا نه حتی همون لحظه دوستش هم گفت حق با خانومه حرفت قشنگ نبود 

شیک و با شخصیت رو کی تعیین میکنه چطوره ؟

معیار شیک و با شخصیت رو شما تعیین نمیکنی 

حالا ته همینو دربیاری یه حمال بیشتر نیسا

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اصلا لازم نبود دهن ب دهنش بذاریاون ی چیزی گفته ک تو فقط جواب بدیمردا از جواب خانوما لذت میبرن حتی اگ ...

من هیچ جا توی این ۲۷سال سنم در مقابل بیشعوری سکوت نکردم راضی هم هستم 

من هیچ جا توی این ۲۷سال سنم در مقابل بیشعوری سکوت نکردم راضی هم هستم

قرار نیس همه ی بیشعورای دنیا رو تو ی نفر آدم کنی

اگه قرار ب سوزوندن طرف باشه همون بی اعتنایی ک در حقش کنی کافیه تا وایسی دهن ب دهنش بذاری

من ب قربان ط،وحالت جذاب نگاهت😘😘😘😘                          

شما باید میبودی میدیدی طرف خراب شد یا نه حتی همون لحظه دوستش هم گفت حق با خانومه حرفت قشنگ نبود شیک ...

اتفاقا معیارشو اونی که از بیرون نگاه میکنه میفهمه...

کامنت اکثرا هم همینه..

حالا شما پافشاری کن..

موفق باشی 

قرار نیس همه ی بیشعورای دنیا رو تو ی نفر آدم کنیاگه قرار ب سوزوندن طرف باشه همون بی اعتنایی ک در حقش ...

قراره بیشعورایی که باهاشون مواجه میشم رو ادب کنم 

بی اعتنایی و جواب ندادن فقط و فقط پررو ترشون میکنه 

دفعه بعدی که بخواد زر بزنه یاد امروزش میفته میگه نکنه باز یکی خرابم کنه و لال میشه