2777
2789
عنوان

از راه آهن تا شوش

75 بازدید | 4 پست

هرروز غذا میارن ایرانی ها پخش میکنن 

اما حیف ب کیا میرسه 

یه مشت افغانی که زیرچادرهاشون  جمع میکنن سیرمونی  هم ندارن بعد جالبه بزرگترشون با موتور میاد  نایلون نایلون غذاها رو میبره خونه میذاره باز برمیگرده 

توروخدا ببرید ب نیازمند واقعی بدید 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

واقعا باید به نیازمند برسه ولی افغانی کم نیازمند نداره اونی که ده تا ده تا جم میکنه اون از بی فرهنگی ...

والا من هرچی افغانی دیدم آجیل ومیوه هرشبشون ب راهه

ایرانیا بدبخت شدن باسیلی صورت سرخ میکنن

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونام بنده خدان دیگه

بنده های خدا یه دونه دوتا نهایت چندتا بگیرن برن بذارن ب بقیه نیازمندان برسه 

شما برو اونجا پنج دقیقه وایسا متوجه میشی من چی میگم 

هرچی غذا میاد میگیرن بعد میدن یکی میبره خونشون خودشون تاشب اونجا می‌مونن هی غذا زیر چادر وپارچه جمع میکنن